спира4ки голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
geno_kr
Автомобил:
Двигател:

спира4ки голф 2

Мнениеот geno_kr » Пет 29 апр 2011 19:47

голфа е с дискове одзат . проблема е в задния десен цилиндар след натискането на педала за спира4ките тои задържа и колелото блокира не иска дасе движи свободно,трябва дамусе окаже пове4е сила или пове4е гас дасе дава при потегляне .предложихами даго раздвижа като го въртя по 4есовниковата стрелка и даму сипвам спира4на те4ност след като сам махнал предпазната гуми4ка и от време на време дасе натиска педала за спира4ките.моля за вашите предложения

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Re: спира4ки голф 2

Мнениеот olimpiaivo » Пет 29 апр 2011 20:04

geno_kr написа:голфа е с дискове одзат . проблема е в задния десен цилиндар след натискането на педала за спира4ките тои задържа и колелото блокира не иска дасе движи свободно,трябва дамусе окаже пове4е сила или пове4е гас дасе дава при потегляне .предложихами даго раздвижа като го въртя по 4есовниковата стрелка и даму сипвам спира4на те4ност след като сам махнал предпазната гуми4ка и от време на време дасе натиска педала за спира4ките.моля за вашите предложения

Дори да успееш да махнеш маншона без да го скъсаш после няма шанс да го сложиш без да се извади буталото.Свали си апарата и го разглоби.Буталото се вади с развъртане.Ако ръчната ти работи добре не пипай друго само почисти и слагай буталото,евентуално с нови гумички.Ако ръчната не ти бачка виж има тема за нея и всичко по тези апарати.
В направиси сам.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пет 29 апр 2011 20:04

а водачите на супортите раздвижени ли са

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olimpiaivo » Пет 29 апр 2011 20:09

zdravko_jett написа:а водачите на супортите раздвижени ли са

Забравих за тях най вероятно е там да е проблема.

Потребителски аватар
valio_style
Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
Двигател: Unknown

Мнениеот valio_style » Пет 29 апр 2011 20:29

Чакай да ти кажа, преди години и аз имах същия проблем! Какво ли не правих раздвижвах ги, чистих ги, сложих им нови гумички и тн... ..еее решението е едно взимаш си 2 апарата от Golf 4 и забравяш проблемите още преди да си започнал да набиваш пари в старите защото на мен неуспешните ремонти(първо от мен, после и от майстор)ми излязоха колкото 2та апарата, но всеки си знае казвам ти какво направих аз дано съм помогнал :да:

geno_kr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geno_kr » Съб 30 апр 2011 22:06

днеска го оправихме.работи идиално ся ако блокне пак,ще използвам някое ваше предложение.благодарности на си4ки

kranle
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kranle » Пет 14 дек 2012 16:54

някои можели да ми каже дали спирачната помпа от ауди 80 може да стане на голф 2

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”