elimn написа:Преди час се прибрах. Тези дни ще чакаме снимките. Немога да изкажа с думи впечатлението си!Хубави коли, хубави хора!
Надявам се всички да се приберат безаварийно!
cardan написа:Направо ше си изям ноктите на краката от яд,че не съм там![]()
![]()
.
.....
Golf_Diesel_ написа:Стана наистина едно много добро съборче с много добри хора и добри коли.Повечето се притесняваха че ще вали, но напук на това беше много жега и се търсеше стъбилно сянката.Запознах се с доста хора, както и с колегите от Омуртаг-Traytor и още някои други, на които не им помня никовете.![]()
Много се изкефих Пиронски като каза на колегата със музикалното Поло-"Благодаря на колегата, който е вградил Поло в музиката си"!![]()
не в 8 и не6то ама и ти идваи навреме а не посред нощите ве4е като сме лешISRalien написа:Епа яд ме е
Яд ме е, че спуках "гума" на отиване..
Яд ме е, че като стигнахме всичко беше трупясало, само най-стабиуните останаха докато изпия 2 чаши винце и накрая и те окапаха![]()
Яд ме е, че съм изпуснал най-интересното от най-якия събор...
Общо взето директно се прибрах от тиймбилдинг в Белоградчик към 22ч, без да се прибирам само взех Андрейчо и газ натам. И от толко газ "гумата" не издържа![]()
В 2:30 стигнахме благополучно благодарение на бързата смяна на гума от Андрейчо (ше каже човек, че си бил на състезание по бърза смяна на гума), който освен това ме смени и покара истински (строшен) гоуф
![]()
![]()
Благодаря на FEN_NA_GOLF за неговата резервна, че с патерица на магистралата не е най-комфортно(Роска, да дойдеш утре на младостка да си я вземеш)
![]()
Благодаря на членовете за пържолата и винцето вчера (оставил съм едно кашонче за клубни цели), на Ели за закуската и стикерчето и на Мая за кафето (мисля, че тя го е правила).
Общо взето дойдох най-неподготвен, ама ме гризеше съвестта, че ще изпусна събора, дори и без да съм чел темата от петък сутринта и без да знам какво е било...
Някой колега написа, че миналата година чул, че не е имало никойВерно е, нямаше толкова коли, колкото тая година, ама имаше едно 150-200...
Другото, че някой каза, че нямало смисъл да се разкарва сам от Търговище до КрушунаКолега, карах Белоградчик-София-Крушуна с 2 почивки и пристигнах в 2:30.. Нямаш право да казваш, че няма смисъл
![]()
Искаше ми се да се видя с повече хора, ама... (абе варненци, вие в 6 ли сте си тръгнали?)
Golf_Diesel_ написа:Стана наистина едно много добро съборче с много добри хора и добри коли.Повечето се притесняваха че ще вали, но напук на това беше много жега и се търсеше стъбилно сянката.Запознах се с доста хора, както и с колегите от Омуртаг-Traytor и още някои други, на които не им помня никовете.![]()
Много се изкефих Пиронски като каза на колегата със музикалното Поло-"Благодаря на колегата, който е вградил Поло в музиката си"!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта