VWaterfalls 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Re: VWaterfalls 2011

Мнениеот elimn » Нед 01 май 2011 11:31

Преди час се прибрах. Тези дни ще чакаме снимките. Немога да изкажа с думи впечатлението си! :bowdown Хубави коли, хубави хора! :bowdown Надявам се всички да се приберат безаварийно!

Потребителски аватар
SuN_CiTy
Автомобил: VW GOLF V 2_0 TDI 4 MOTION
Двигател: BMM 2006

Мнениеот SuN_CiTy » Нед 01 май 2011 12:17

elimn написа:Преди час се прибрах. Тези дни ще чакаме снимките. Немога да изкажа с думи впечатлението си! :bowdown Хубави коли, хубави хора! :bowdown Надявам се всички да се приберат безаварийно!

Снимки има още от вчера вечер :) viewtopic.php?f=77&t=264611&p=2864433#p2864433

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Нед 01 май 2011 13:21

Евала на организаторите и на тези които бяхме там!!!!Невероятни сте!!! :обичам ви :да:

Потребителски аватар
vladrs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladrs » Нед 01 май 2011 13:25

макар,че бях там само за 7-8 часа,много добре се получи,вярвам че вечерта е станало лютеница.Браво на организаторите :beer :beer :beer

Потребителски аватар
stisho
Автомобил: Vw polo gti
Двигател:

Мнениеот stisho » Нед 01 май 2011 13:46

Специални благодарности на организаторите за У У уникалния :да: сабор евала стана голям купон :beer :beer :drunk :drunk :BBQ :BBQ :maaad: :maaad:

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Нед 01 май 2011 14:18

cardan написа:Направо ше си изям ноктите на краката от яд,че не съм там :banghead: :banghead: :banghead: .
.....

Трябва да благодаря на ISRalien,че ме извлече от нас и ме завлече на Крушуна,макар и посред нощ и вследствие на това не си изконсумирах ноктите на краката.
Иво голям си :bowdown :bowdown :bowdown

winboze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот winboze » Нед 01 май 2011 14:22

здравейте,
сега се събуждам, снощи си тръгнах към 3 часа защото на жената и беше лошо и трябваше да се приберем в софия. искам да кажа че съм силно впечатлен от всичко. това ми беше първия събор и съм много развълнуван. хубави коли,приятни хора весела компания.. всичко. Искам да благодаря на компанията от Враца и Стара загора, на Тони (доколкото разбрах така се казва) за помощта която указаха когато малко преди фойерверките акумулатора ми падна защото оставих прекалено дълго фаровете към дансинга :D искам да благодаря и на всички за невероятното изживяване и се надявам скоро да се видим пак :)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 01 май 2011 14:52

Епа яд ме е :(
Яд ме е, че спуках "гума" на отиване..
Яд ме е, че като стигнахме всичко беше трупясало, само най-стабиуните останаха докато изпия 2 чаши винце и накрая и те окапаха mhihi
Яд ме е, че съм изпуснал най-интересното от най-якия събор...
Общо взето директно се прибрах от тиймбилдинг в Белоградчик към 22ч, без да се прибирам само взех Андрейчо и газ натам. И от толко газ "гумата" не издържа :063:
В 2:30 стигнахме благополучно благодарение на бързата смяна на гума от Андрейчо (ше каже човек, че си бил на състезание по бърза смяна на гума mhihi ), който освен това ме смени и покара истински (строшен) гоуф :bowdown :bowdown
Благодаря на FEN_NA_GOLF за неговата резервна, че с патерица на магистралата не е най-комфортно mhihi (Роска, да дойдеш утре на младостка да си я вземеш) :bowdown
Благодаря на членовете за пържолата и винцето вчера (оставил съм едно кашонче за клубни цели), на Ели за закуската и стикерчето и на Мая за кафето (мисля, че тя го е правила).
Общо взето дойдох най-неподготвен, ама ме гризеше съвестта, че ще изпусна събора, дори и без да съм чел темата от петък сутринта и без да знам какво е било...
Някой колега написа, че миналата година чул, че не е имало никой :063: Верно е, нямаше толкова коли, колкото тая година, ама имаше едно 150-200...
Другото, че някой каза, че нямало смисъл да се разкарва сам от Търговище до Крушуна mhihi Колега, карах Белоградчик-София-Крушуна с 2 почивки и пристигнах в 2:30.. Нямаш право да казваш, че няма смисъл :idea:
Искаше ми се да се видя с повече хора, ама... (абе варненци, вие в 6 ли сте си тръгнали? :beat_butt2 )

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Нед 01 май 2011 14:57

Супер беше! Евалата на всички организатори! Като изключим това че пиронски имаше търкания със закона mhihi мисля че се получи як събор! sashobas искаше да ми спре колата от движение... Някои хора се снимаха с дупката на калника ми :Mr Green Fun и с палатката ми с решетка с емблема на VW :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 01 май 2011 15:06

Стана наистина едно много добро съборче с много добри хора и добри коли.Повечето се притесняваха че ще вали, но напук на това беше много жега и се търсеше стъбилно сянката.Запознах се с доста хора, както и с колегите от Омуртаг-Traytor и още някои други, на които не им помня никовете. :D
Много се изкефих Пиронски като каза на колегата със музикалното Поло-"Благодаря на колегата, който е вградил Поло в музиката си"! :D :beer

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Нед 01 май 2011 15:31

Golf_Diesel_ написа:Стана наистина едно много добро съборче с много добри хора и добри коли.Повечето се притесняваха че ще вали, но напук на това беше много жега и се търсеше стъбилно сянката.Запознах се с доста хора, както и с колегите от Омуртаг-Traytor и още някои други, на които не им помня никовете. :D
Много се изкефих Пиронски като каза на колегата със музикалното Поло-"Благодаря на колегата, който е вградил Поло в музиката си"! :D :beer

ха-ха да това беше...голям лаф :beer .Всичко беше супер,всички бяхте уникални

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Нед 01 май 2011 16:10

ISRalien написа:Епа яд ме е :(
Яд ме е, че спуках "гума" на отиване..
Яд ме е, че като стигнахме всичко беше трупясало, само най-стабиуните останаха докато изпия 2 чаши винце и накрая и те окапаха mhihi
Яд ме е, че съм изпуснал най-интересното от най-якия събор...
Общо взето директно се прибрах от тиймбилдинг в Белоградчик към 22ч, без да се прибирам само взех Андрейчо и газ натам. И от толко газ "гумата" не издържа :063:
В 2:30 стигнахме благополучно благодарение на бързата смяна на гума от Андрейчо (ше каже човек, че си бил на състезание по бърза смяна на гума mhihi ), който освен това ме смени и покара истински (строшен) гоуф :bowdown :bowdown
Благодаря на FEN_NA_GOLF за неговата резервна, че с патерица на магистралата не е най-комфортно mhihi (Роска, да дойдеш утре на младостка да си я вземеш) :bowdown
Благодаря на членовете за пържолата и винцето вчера (оставил съм едно кашонче за клубни цели), на Ели за закуската и стикерчето и на Мая за кафето (мисля, че тя го е правила).
Общо взето дойдох най-неподготвен, ама ме гризеше съвестта, че ще изпусна събора, дори и без да съм чел темата от петък сутринта и без да знам какво е било...
Някой колега написа, че миналата година чул, че не е имало никой :063: Верно е, нямаше толкова коли, колкото тая година, ама имаше едно 150-200...
Другото, че някой каза, че нямало смисъл да се разкарва сам от Търговище до Крушуна mhihi Колега, карах Белоградчик-София-Крушуна с 2 почивки и пристигнах в 2:30.. Нямаш право да казваш, че няма смисъл :idea:
Искаше ми се да се видя с повече хора, ама... (абе варненци, вие в 6 ли сте си тръгнали? :beat_butt2 )
не в 8 и не6то ама и ти идваи навреме а не посред нощите ве4е като сме леш :beer :drunk

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Нед 01 май 2011 16:10

Golf_Diesel_ написа:Стана наистина едно много добро съборче с много добри хора и добри коли.Повечето се притесняваха че ще вали, но напук на това беше много жега и се търсеше стъбилно сянката.Запознах се с доста хора, както и с колегите от Омуртаг-Traytor и още някои други, на които не им помня никовете. :D

Евала на Шумен Тийм за представянето, а колкото до колегата с полото то е просто уникално.Аз за съжаление поради технически причини неможах да присъствам (крива джанта, и крив носач) :( :( :(

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Нед 01 май 2011 16:12

Страхотно беше. :обичам ви

Иво, това е то приключение!

Потребителски аватар
achopopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот achopopov » Нед 01 май 2011 16:41

Izkarali ste si super qko! Mnogo syjalqvam che ne znaeh za tova sybirane, inache shtqh da doida s nai-golqm kef... Ako nqkoi kolega znae za neshto podobno predstoqshto da drasne edno syobshtenie che rabotq i nqmam mnogo vreme da stoq vyv foruma... P.s. syjalqvam za latinicata, ne sym si vkyshti i tozi komputyr nqma phonetic, shte si opravq komentara kato se pribera.

Върни се в “Организационен”