Проблем голф 2 центровка ангренаж
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем голф 2 центровка ангренаж
Здравейте колеги преди 2-3 дена доверих се на един приятел свалихме главата сменихме гумичките на клапаните почистихме леглата на клапаните и полирахме клапаните,главата го полирахме и всичко си вървеше както трябва купихме си гарнитури и т.н , но когато стегнахме главата моят умен приятел не е отбелязал как то трябва центровката на ремъка сложил е там едни черти със химикал :Х и както и да от късмет сложи ремъка и сега колата не работи май има размяна в работата на клапаните и делкото искам един помощ от вас да ми кажете как да оправя кашата която забъркахме защото ако ида до някакъв майстор ще ми вземе душата,ако може да ми помогнете със някакви чертежи нещо да си центрирам работата на двигателя и на делкото както трябва ще съм ви много благодарен и ако се срещнем няма да се разминем без почерпка. 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем голф 2 центровка ангренаж
Ми свалете капацита на ремъка и огледаите къде са белязките на колелетата(ролките) погледни и палеца на делкото трябва да сочи срещо една резка.И кажи кода на мотора.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Нали знаеш, колкото го бъркаш повече мирише.Наи добре я дръпнете до сервиз...Никои незнае какво сте объркали и ако запали колко км ше мине преди да спре отново.
-
- Автомобил:
- Двигател:
става въпрос за RP мотор 1.8 90 коня
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега бях намерил няколко такива чертежа май тоя е най правилния,ще го направя така и делкото ще си го оправя благодаря ви за помоща.
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
Този чертеж е когато белега на колелото е от задната страна,най често при по стари коли с метални ангренажни капаци.Ако белезите на колелото са от предната страна се гледа другата схема и двете са верни.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моят мотор е RP моножетроник както казах горе колеги та верния чертеж е този,при мен имаше белези на зъбното колело на распределителния вал и от двете страни и със този чертеж трябва да се ориентира 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”