MK4 написа:Симпатична бегачка, колега докарай я в Сливен на 7 май да видиме какви времена дава
с тези гуми,едва ли ще покаже какво може

MK4 написа:Симпатична бегачка, колега докарай я в Сливен на 7 май да видиме какви времена дава
LILO&STICH написа:MK4 написа:Симпатична бегачка, колега докарай я в Сливен на 7 май да видиме какви времена дава
с тези гуми,едва ли ще покаже какво може
Vlad777 написа:WOW!
![]()
![]()
![]()
За тия пари викаш нямаше истински коли..
Пожелавам ти да го продадеш възможно най-скоро докато все още става нещо от него...
yoan4o написа:Колега честито за придобивката...
Колата е страшна и на мен много ми харесва.
Само хора които са гледали рената по снимките могат да плюят по този автомобил...
Аз също съм болен Голфаджия, но когато фактите говорят....
В пета предавка тестваха точно това Рено и с Голф5 Р32 и с Сироко R.
Който се интересува да потърси резултатите, за прехвалените ни бързи ФВ.....![]()
Рено спорт е Традиция в автомобилния спорт и само хора, които наистина не са запознати могат да си позволят да плюят така невежо по този автомобил.
Всички обичаме колите си, но не е зле да гледаме малко по-обективно на нещата, понеже има и доста по-добри коли и марки.
Ето малко да се образовате, един тест на Top Gear.
http://www.youtube.com/watch?v=Y95YPlIsYUg
Vlad777 написа:WOW!
![]()
![]()
![]()
За тия пари викаш нямаше истински коли...
Пожелавам ти да го продадеш възможно най-скоро докато все още става нещо от него...
Petrolhead написа:yoan4o написа:Колега честито за придобивката...
Колата е страшна и на мен много ми харесва.
Само хора които са гледали рената по снимките могат да плюят по този автомобил...
Аз също съм болен Голфаджия, но когато фактите говорят....
В пета предавка тестваха точно това Рено и с Голф5 Р32 и с Сироко R.
Който се интересува да потърси резултатите, за прехвалените ни бързи ФВ.....![]()
Рено спорт е Традиция в автомобилния спорт и само хора, които наистина не са запознати могат да си позволят да плюят така невежо по този автомобил.
Всички обичаме колите си, но не е зле да гледаме малко по-обективно на нещата, понеже има и доста по-добри коли и марки.
Ето малко да се образовате, един тест на Top Gear.
http://www.youtube.com/watch?v=Y95YPlIsYUg
покарай такъв меган и пак ще говорим.
Гаден волан, скърцащи пластмаси, гадно осветление на таблото. все дреболии, които развалят общото усещане за колата.
колегата да го кара със здраве, пожелавам му само безаварийни километри, но тази кола не може да бъде сравнявана с Голф.
Може да съм много промит мозък, но така мисля
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта