Морски курорти

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Морски курорти

Мнениеот velinsl » Нед 01 май 2011 20:13

Muku написа:...Созопол - споменат е вече :) Само ще споделя личното си мнение: Не ми харесва! Нито града, нито плажа ... Нищо!
Приморско (+Перла) гледам е споменато няма да коментирам
Китен - стори ми се че и то е споменато...

Въпреки, че са споменати също може са кажеш твоето мнение - харесва ти, не ти харесва, защо?
За това е темата.
За Ахтопол е готино - има си чалга-дискотека, даже 2. Малко градче. Приличен плаж с горичка до плажа. Народни цени. Стига да не попаднеш на адрес ул “Капитан Петко войвода” №4 винаги може да си изкараш приятно.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 02 май 2011 7:48

velinsl написа:
Muku написа:...Созопол - споменат е вече :) Само ще споделя личното си мнение: Не ми харесва! Нито града, нито плажа ... Нищо!
Приморско (+Перла) гледам е споменато няма да коментирам
Китен - стори ми се че и то е споменато...

Въпреки, че са споменати също може са кажеш твоето мнение - харесва ти, не ти харесва, защо?
За това е темата.
За Ахтопол е готино - има си чалга-дискотека, даже 2. Малко градче. Приличен плаж с горичка до плажа. Народни цени. Стига да не попаднеш на адрес ул “Капитан Петко войвода” №4 винаги може да си изкараш приятно.

Само не разбрах.. това като "плюс" ли го посочваш :sly ?

А както е тръгнало.. и тази година ще се почива по чужбинско... но вместо Гърция, мисля да пробвам Албания или Черна Гора.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 02 май 2011 8:17

djcool написа:На колегата по горе с ник "bnick" да кажа че по хубаво от българското няма! За нищо на света не бих заменил нащо черноморие нито с Гърция нито с Турция! Тук си е добре! Стига да знаеш къде да отседнеш!

Ъъъъ я пак :screwy .
Наистина няма нищо по-хубаво от пренаселените, но мръсни плажове, пълната с водорасли и лайна.. пардон.. фекалии вода, повсевместната чалгия ( не чалга, а чалгия.. като "културен" феномен ). И все пак ако по някаква случайност успееш да избегнеш пияните, надрусани "звезди" каращи като за последно ( за някои хора наистина се оказва за последно ), стигнеш до набелязания небетониран плаж и успееш да финтираш мутра-уона-би нацепеняка дето ти иска 5 лева за паркинг на мястото дето някога е било полянка, дюна или горичка, в никакъв случай не сваляй бронежилетката, че не знаеш от коя палатка ще открият стрелба понеже видиш ли си навлезал в чужда територия, не харесват цвета на банския ти или просто си се озовал на неподходящото място в неподходящия момент.
А ако човек си пада по нощния живот в курортите, желателно е да си направи застраховка живот. Ако е късметлия и не ослепее от марковия алкохол, може да има късмета да се сблъска с местните и не толкова местни добре облечени бизнесмени.. разбира се ако преживее мутра-уона-би цепеняците дето се водят сеКУРити по дискотеките. А ако обича интернационалните развлечения, винаги може да провери колко е здрава главата му като си организира приятелско запиване с ирландец, руснак, англичанин или друга нископлатена ( ако въобще има работа ) измет.. такова де.. европеец. Вариант е и обмяната на пари и интернационални СТД-та с молдовки, рускини, румънки и т.н. За любителите на екзотиката винаги ще се намери някоя местна "кака" дето просто е престояла по-дълго на слънце.
И тамън, когато човек си мисли, че е оцелял и тази "почивка", доволно е натоварил багажа, и вече пътува към сивия град се случва да забрави, че черният джиб е винаги с предимство. Тогава ако е късметлия ще се озове в някоя нива и ще се размине само с тотал щета и лека уплаха.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 02 май 2011 13:46

Muncho написа:

:063: :bowdown
Да добавя възможността да попаднеш на ямболски мангали за комшии на морето както се случи при нас едно лято mhihi
Созопол като цяло не е лошо, няма и посъвместната цигания, вечер отникъде не се чува музика, дискотеките са само на крайбрежната и в самия град е тихо. В стария град има много приятни ресторанти. Плажовете на смокиня и златна рибка обаче напоследък са бая наблъскани та вече не е толкова добре според мен.

Аз да повдигна темата за гръцките острови - впечатления от Корфу, Закинтос или Левкада? Интересуват ме плажовете най-вече и като цяло атмосферата в града.

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Пон 02 май 2011 19:40

Поморие,там е перфектно :ihaaaaa плажове навсякъде,готини хорица и настроението е на 6 :yahoo:

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Вто 03 май 2011 16:35

aRoGaNsS написа:Поморие,там е перфектно :ihaaaaa плажове навсякъде,готини хорица и настроението е на 6 :yahoo:

Още един глас за Поморие :да:

п.п. стария град разбира се :)

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Вто 03 май 2011 21:42

Фен съм на Каваците. Много як плаж, много хубава кръчмичка до плажа ... абе мания :beer

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 05 май 2011 22:24

hooligans написа:
djcool написа:.....

Препоръчвам Лозенец, хубаво, евтино и няма нито едно заведение където пускат чалга.....
Няма я простотията и селянията, а плажа си е супер :)

Говоря за плажа "Оазис"

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Съб 07 май 2011 16:52

Muncho написа:
velinsl написа:За Ахтопол е готино - има си чалга-дискотека, даже 2.Стига да не попаднеш на адрес ул “Капитан Петко войвода” №4 винаги може да си изкараш приятно.

Само не разбрах.. това като "плюс" ли го посочваш :sly ?

За мен е плюс. В дискотеката в малките часове ми допада най вече(да не кажа само) такава музика. Вече Поведението на някой индивиди е въпрос на манталитет, не толкова на музикални предпочитания.
Докато за колата се предпочита всичко от рок до класика без чалга.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 07 май 2011 17:52

Морето ми е на 1 км!Живот и здраве август бягам към Рила и Пирин! :beer
По темата-Миналата година ходих в Приморско и много ми хареса !Голям проблем с паркирането обаче!

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Нед 03 юли 2011 17:48

fтидох на Слънчев бряг крайно негативно настроен, но вече съм на съвсем друго мнение. Стоежите са замразени, не че ги няма. Прах няма.
А с автомобила - паркираш пред хотела/квартирата и го забравяш за времето на престоя. Аз навъртях повече километри пеш, от колкото с автомобила. Знак "Спирането паркирането забранено!" е най-често срещания знак - на всяко кръстовище поне по 4 пъти.
Има за места за хранене за всички финансови възможности. За квартирите не знам как е. За плаж нямаше условия за съжаление.
Ако някой знае как са - да сподели - чиста ли е водата, бързо ли става дълбоко, има ли места за хавлиите?

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Вто 04 сеп 2012 21:55

Това лято на Царево(Мичурин). Доволно. Евтино, но самата почивка не стана така както аз го очаквах, винаги ми се иска да става това както искам, но този път не стана точно така, за това съм и може би малко разочарован.
Единствения хубав плаж е Нестинарка scare .

rokera671 написа:Морето ми е на 1 км!Живот и здраве август бягам към Рила и Пирин! :beer
По темата-Миналата година ходих в Приморско и много ми хареса !Голям проблем с паркирането обаче!

Нормално е. Това са градчета от "селски тип"(без лоша умисъл) - малки градчета, който в разгара на сезона увеличават жителите си 7-8 пъти поне.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 06 сеп 2012 6:53

Определено общината прави яки пари!Ще кажеш ,че си в Биг Брадър!Докато спреш някъде и паяка идва.На два пъти ги хващам в момент когато я дигат.Късмет!

porednata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот porednata » Вто 11 сеп 2012 19:57

Тази година решихме да отидем в Черноморец, защото си бяхме резервирали стая в семейна къща Сиракови. Говорих от София с Николай Сираков (който отговаря за резервациите и пр.)и той каза че това в интернет е вярно,няма никакви проблеми, да идваме - ще ни запази една стая за 20лв за 4-ма. После се чухме когато бяхме вече в Бургас(защото така ни беше казал той)и когато пристигнахме на адреса чак ни спомена че не са се разбрали с баща си и той е дал нашата стая на други. Викам си: Чудно!!! :applause: :lol: Взе да ни показва няк'ви стаи за повече пари и в съседите му също...като снимките в нета нямаха почти нищо общо с това, което видяхме :beat_butt2 От тези по скъпите стаи имаше прилични, но въпроса беше най-вече в некоректността на Сираков. Просто вече не искахме да се разправяме с него и си потърсихме квартира другаде.
Иначе в Черноморец не е зле като за малко курортче. На централния плаж(вдясно-там където е ситния пясък) става постепенно дълбоко, може да се плува спокойно,да се играе с топка и пр. Естествено там имаше най-много хора и на пясъка си беше добре запълнено всяко възможно местенце :lol:

Върни се в “Пътеводител”