Проблем със студен ABF.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kalopo0o
Автомобил: Golf TDI ++
Двигател:

Re: Проблем със студен ABF.

Мнениеот kalopo0o » Вто 03 май 2011 16:47

Е оправи ли се проблема , колега , че днес и мойто ми направи такива номера , като е студена и после се оправя като позагрее сменял съм въздушен филтър бензинов всичко е сменено преди време ми се беше скъсал вакума към компютъра и колата прекъсваше постоянно а сега като е студена и ако и подадеш каз по рязко и забива муцуната. Идентичен проблем като вашия . А каде седи тоя ТПС , че нямам представа :beat_butt2

А така като забива като е студена има ли възможност разхода да се покачи ?

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със студен ABF.

Мнениеот didkoltd » Вто 03 май 2011 18:43

kalopo0o написа:Е оправи ли се проблема , колега , че днес и мойто ми направи такива номера , като е студена и после се оправя като позагрее сменял съм въздушен филтър бензинов всичко е сменено преди време ми се беше скъсал вакума към компютъра и колата прекъсваше постоянно а сега като е студена и ако и подадеш каз по рязко и забива муцуната. Идентичен проблем като вашия . А каде седи тоя ТПС , че нямам представа :beat_butt2

А така като забива като е студена има ли възможност разхода да се покачи ?

Някой да ти закачи колата на Ваг Кома и да тъи изтрие грешката в ТПС-а ,като ти е бил скъсан вакума електрониката е отчела грешка и сега затова се шашка.
Можеш да пробваш и да откачиш клемата на акомулатора за 15-20 мин ама не съм много сигурен тази грешка дали ще се изтрие при това положение!?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”