Проблеми с КР (палене,вървеж,разход)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Проблеми с КР (палене,вървеж,разход)

Мнениеот Black-White » Вто 03 май 2011 14:28

Колеги помагайте че вече незнам какво да права.Значи сложих си КР в голфа преди около 4 месеца.В началото първите 1-2 дена абсолютно никав проблем,на 3-я ден тръгнах да се прибирам в Пловдив (от Смолян) и колата не пали като загрее :talk: :horror: .Закарах я в Асеновград (след одказ на всички в Пловдив да я погледнат)и там един майстор я направи уж всичко беше точно...спря да пали като е студена като загрее палеше от раз,вървече хубаво и гореше още по-хубаво 20/100.В Пловдив едно момче се нави да я погледне и каза,че регулатора е за смяна (този който е на блока)направи ми я да гори около 12(което според мен е нормално за КР),държеше около 1200 оборота на празен ход.Смених стъпковото,но оборотите не се оправиха.След дълго търсене намерих регулатор (момчето ми даде гаранция,че работи) сложих го...колата върви супер добре,а може и да е нормален вървеж за КР,а на мен да ми се струва много,и почна да ми дава разход 17-18л.Днес бях пак при това момче и каза,че пак е от регулатора да съм си търсил друг,че много тръдно се регулирал или ако се регулира пак ще прави проблеми (няма да въърви като загрее,ще прекъсва като е студена).Кажете какво да правя колеги,преди време пак бях пуснал тема(преди да сменя регулатора).Дано някой който знае да помогне,че вече се чудя какво да правя,не обичам газта,но да не стане така,че да съм принуден да слагам(МРАЗЯ ГАЗТА).
Поздрави

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с КР (палене,вървеж,разход)

Мнениеот golf_mania_jambol » Вто 03 май 2011 21:16

при мен беше така същите проблеми,исках да махам регулатора но не съм го барал,тои не се бара, няма кои да го настрои ...при мен бяха дюзи проверете ги,изтърваше налягане и няма палене пълнеше цилиндъра с бензин...

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 04 май 2011 8:43

golf_mania_jambol написа:при мен беше така същите проблеми,исках да махам регулатора но не съм го барал,тои не се бара, няма кои да го настрои ...при мен бяха дюзи проверете ги,изтърваше налягане и няма палене пълнеше цилиндъра с бензин...

Мерси колега,а разхода от какво ще да е ???
Поздрави

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Сря 04 май 2011 12:08

разхода е от барана инжекция и регулатор ако е развъртан и тои... а оборотите си ги настрои от болта на смукатела навии го малко и ще паднат

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 04 май 2011 12:13

golf_mania_jambol написа:разхода е от барана инжекция и регулатор ако е развъртан и тои... а оборотите си ги настрои от болта на смукатела навии го малко и ще паднат

Новия регулатор не е баран,със стария ми даваше 12 г/д сложих новия без да барам друго и дава 18,а болта на оборотите е навит до край... :oops:

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Сря 04 май 2011 12:29

Имам перфектна инж. от КР комлект с регулатора ако искаш да я пробваме и ако всичко е наред ще се договорим за цена

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 04 май 2011 12:59

SpeeDLine написа:Имам перфектна инж. от КР комлект с регулатора ако искаш да я пробваме и ако всичко е наред ще се договорим за цена

мислиш ли че може да е от цялата инж. колега?

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Сря 04 май 2011 13:55

Ами ако някой е пипал главата на инжекцията .... да

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 04 май 2011 14:11

SpeeDLine написа:Ами ако някой е пипал главата на инжекцията .... да

а защо тогава първите дни нямаше ядове ? никой не е барал инжекцията,но ако си навит може да пробваме,ако искаш пиши ми на лично какво предлагаш да направим.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”