Колеги помагайте че вече незнам какво да права.Значи сложих си КР в голфа преди около 4 месеца.В началото първите 1-2 дена абсолютно никав проблем,на 3-я ден тръгнах да се прибирам в Пловдив (от Смолян) и колата не пали като загрее

.Закарах я в Асеновград (след одказ на всички в Пловдив да я погледнат)и там един майстор я направи уж всичко беше точно...спря да пали като е студена като загрее палеше от раз,вървече хубаво и гореше още по-хубаво 20/100.В Пловдив едно момче се нави да я погледне и каза,че регулатора е за смяна (този който е на блока)направи ми я да гори около 12(което според мен е нормално за КР),държеше около 1200 оборота на празен ход.Смених стъпковото,но оборотите не се оправиха.След дълго търсене намерих регулатор (момчето ми даде гаранция,че работи) сложих го...колата върви супер добре,а може и да е нормален вървеж за КР,а на мен да ми се струва много,и почна да ми дава разход 17-18л.Днес бях пак при това момче и каза,че пак е от регулатора да съм си търсил друг,че много тръдно се регулирал или ако се регулира пак ще прави проблеми (няма да въърви като загрее,ще прекъсва като е студена).Кажете какво да правя колеги,преди време пак бях пуснал тема(преди да сменя регулатора).Дано някой който знае да помогне,че вече се чудя какво да правя,не обичам газта,но да не стане така,че да съм принуден да слагам(МРАЗЯ ГАЗТА).
Поздрави