в общи линии за момента не се случва нищо. Боря се с бордовете на джантите. Които все още не са във вид, който да ми харесва. Оказаха се много трагични и работата по тяхното оправяне върви бавно, наистина бавно и уморително. Всичко правя на ръка, без машини. Всеки който се е занимавал с полиране на алумин, знае че не е толкова лесна и забавна задачка. Търкам в момента, но не ми остава много време дори и за това. Поради тази причина нещата се случват много бавно. Средите на джантите са пръснати, но няма да ги покажа, преди да са сложени и бордовете и работата по тях да е завършена.
Все още не съм монтирал дисковете отзад, поради същата причина - липса на време, а и в момента на средства. За това имайте търпение. Случват се нещата на бовно.
Забравил съм да кача снимки на таблото, което не свети отдавна в оргиналния си зелен цвят. Тези дни ще го щракна и ще кача.
за момента ще ви метна две снимки на бордовете да видите, за каква борба иде реч.
това е състоянието на 4те борда:

а така изглеждат в момента два от тях, които на този етап са на 250 суха шкурка:

п.п. Сашо, прегледах си л.с-тата и нямам такова от теб, предполагам е станало някакво недуразомение. Нямам абсолютно нищо срещу теб.