къв цвят да направя тия джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: къв цвят да направя тия джанти
Никъв брат .Не си давай парите по добре ...
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
dj_runner написа:Недей дава пари за тези джанти , моя съвет с 15-ки железни колата ти ще има по-хубава стойка от колкото с тези

По темата - за цвят сребристо или бяло, а най-добре им вземи някой лев и лепвай нещо добро
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, ако не ти се дават пари за други джантета и си си доволен от тези не виждам нищо лошо да си ги освежиш...Всеки си знае бюджета и на думи е лесно да му "туриш на Голф-а едни 15-ки" ама следват гуми и...
Та идеята ми ако можеш да отделиш резонна сума да ги освежиш супер - намери едни капачки, измисли начин без болтове и пробивания да ги закрепиш и си мисля, че ако ги боядисаш малко по-тъмен нюанс на сивото и тези места доста по-тъмно сиво към черно, ще се попромени визията...

Не се смейте ей на майсторството ми с Paint-a
, ама вярно по-негодно не можах...
Нещо ей такова да се получи и с твойте джанти ми е идеята - вече ти си прецени...

или:

А ако някой иска да разгледа другите модели, тъй като втората снимка съм я взел от една обява със стотици рециклирани джанти и държа да отбележа, че не познавам човека, затова не пускам и сайта, та ако някой иска да ги разгледа да ми пише на ЛС...

Не се смейте ей на майсторството ми с Paint-a

Нещо ей такова да се получи и с твойте джанти ми е идеята - вече ти си прецени...

или:

А ако някой иска да разгледа другите модели, тъй като втората снимка съм я взел от една обява със стотици рециклирани джанти и държа да отбележа, че не познавам човека, затова не пускам и сайта, та ако някой иска да ги разгледа да ми пише на ЛС...

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Без да се замисля аз бих ги направил бели, при положение че колата е червена, даже бих ги направил бял мат!