Ми как е...само души нафтатаkingpin_83 написа:Velko написа:Kingpin както знаеш сложих чип и сега върви още повече.След 400 км градско на колонката ми дава 20 литра.Както и да го смятам...До сега нямам никакви проблеми.Колата я взех началото на декември.Карам я цяла зима с 10/40 мотул и нямам никакви проблеми с тази кола.Сменил съм само консумативи.Не е скъпа поддръжката.Ролките с ремъка са 210 лв.Въздушният филтър мисля че за 25 го взех.Масления е 12-13лв.И на купето смених.И това е![]()
Сега като и дам газ държа по-здраво волана
Мен ме кефи и как звучи този мотор.Не знам защо но се чува много брутално като я натисна
Абе колицата е перфектна.Колегата Enigma за каква динамика ми говориш?!Ти знаеш ли колко е динамичен този мотор ?Аз мога да ти кажа от опит че е много пъргав и динамичен.Забавлявам се с всеобщото мнение на повечето (неоснователно при това),че този мотор не е читав.Язека разлика не виждам.В моя случай 3 е повече от 4
Да верно не забелязах че ти си писал.Викаш сега стана супер със чипса а разхода как е ?
5/100 градско,при положение че си я настъпвам харабийската.Сега се върнах от Банско,карах с 90-100.Засякох я на колонката 3.8 литра
Това мога да кажа.Повече няма да я засичам
Сега като и дам газ държа по-здраво волана
Абе колицата е перфектна.Колегата Enigma за каква динамика ми говориш?!Ти знаеш ли колко е динамичен този мотор ?Аз мога да ти кажа от опит че е много пъргав и динамичен.Забавлявам се с всеобщото мнение на повечето (неоснователно при това),че този мотор не е читав.Язека разлика не виждам.В моя случай 3 е повече от 4 
,така че смея да твърдя,че мнението на колегата е неуместно.
Ако я карам с вода,вместо антифриз може и да замръзне