Traytor написа:Вчера се дърпах с AFN до 100 ми беше на задна броня след 100 му дръпнах още![]()
![]()
![]()
Traytor написа:Вчера се дърпах с AFN до 100 ми беше на задна броня след 100 му дръпнах още![]()
![]()
![]()
emiltd написа:Traytor написа:Вчера се дърпах с AFN до 100 ми беше на задна броня след 100 му дръпнах още![]()
![]()
![]()
Ето това наистина е добър резултат...Гошко,ще те намразят май собствениците на ТДИ-та в Омуртаг
niikoo_1 написа:ТТ-то да не дърпало каравана или да е било на 3цилиндъра с две изгорели бобини и без турбо![]()
![]()
daywalker написа:niikoo_1 написа:ТТ-то да не дърпало каравана или да е било на 3цилиндъра с две изгорели бобини и без турбо![]()
![]()
Естествено,че беше с каравана.Даже и половин тон картофи караше от село на задните седалки
niikoo_1 написа:С кола дето прави 0-100км/ч за 11-12сек, а от 0-140км/ч и трябва половин минута и сигурно на 400метра е 18-19секунди е пълен Ъпрсурт да може да подгониш каквото и да е било ТТ, освен ако не с присаден 1,6 8клапана 100коня мотор от Голф 3![]()
A иначе, ако още малко му натегнеш турбото и му пуснеш още малко нафта спокойно може и голямото ТТ 225к.с. да размине![]()
Просто малко в повече ви идва въодушевлението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта