След ужасната катастрофа?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: След ужасната катастрофа?

Мнениеот hooligan_sk » Пет 06 май 2011 17:18

emo-gar написа:Уффф..лошо,не ми се пише защото съм минавал през тая процедура..отдавна беше!Това с втория оглед,а дори и трети..си е разтакаване.При първия оглед се описва "видимо" състояние,няма как да пишат "стенд-дозер"-ами те не си носят стенд за геометрия!Та като почне да се изпълнява отстраняването на описаните щети и в даден момент се установи "усукване",тогава ги викаш.Ама има един номер:първо да си направил едното,па после другото...дето имаше случай-караха човека да боядише,а с "просто" око се вижда сгъната задна колона и крив на "лястовица" заден мост!Било оптическа илюзия от смачканите врати :shock ,като се оправят,да се мине на стенд..па тогава отново..
Дано през годините да са променени тия подходи.Най добре е да се свържеш с майстор,който ще я прави,повечето си имат "контакт" със застрахователите и си ги гонят,да не се занимаваш ти лично(то едва ли имаш и условия де..).Е,разбираш се за едни пари с майстора и гледате да си ги докарате от застраховката..винаги ще си "вътре".И първо се чистят сметките от ремонта,пък после чакаш..да ти го "снадят".Сега в момента може ориентировъчно само да получиш някаква преценка за сумата,колата ти е сравнително нова,виж дали има версия "доверен" сервиз на застрахователя..
Да добавя,нека не звучи рекламно,но навремето при подобна ситуация(другият беше виновен,колите бяха още "руски"),още първите "Г.О."-точно Булстрад,ами платиха много добре,за една седмица..,беше "лето 2002"..дано това те успокоява малко!

човека е написал че колата е за части :!:

ogix
Автомобил:
Двигател:

Re: След ужасната катастрофа?

Мнениеот ogix » Съб 07 май 2011 9:15

Бих казал, че на фона на това което стана съм доволен.Че съм страшно вътре е ясно.Не бих дал коментар дали се плаща по-добре с гражданска от колкото с каско, но знам със сигурност,че при следващата кола първо ще е каското.Успех на всички.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”