Свири на скорост
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свири на скорост
viewtopic.php?f=7&t=218041 ето ви отговорът за това виене/свирене на 4-та и 5-та предавка и при мене така беше и после започна на 3-та на 2-ра, докъто един ден нея разглобихме.
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
stefan4o написа:Е, нормално е, човек като няма финансовата възможност или просто не му се инвестира в тези... коли да си ги кара така с шумове, виене, тракане и т.н. Наистина по нета е доста трудно да се дават прогнози и диагнози.
Найстина няма смисъл да се инвестира в коли 15+години.... разбира се не ангажирам никого с това мнение!
И точно за такива проблеми е малко трудно да се дават прогнози какво и от кое може да е!
Поздрави

- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
pomeoo написа:stefan4o написа:Е, нормално е, човек като няма финансовата възможност или просто не му се инвестира в тези... коли да си ги кара така с шумове, виене, тракане и т.н. Наистина по нета е доста трудно да се дават прогнози и диагнози.
Найстина няма смисъл да се инвестира в коли 15+години.... разбира се не ангажирам никого с това мнение!
И точно за такива проблеми е малко трудно да се дават прогнози какво и от кое може да е!
Поздрави![]()
Прав си много колега, обаче какво е по-добре да дам 500лв(за ремонт) или да взема 600лв(за скраб) и да дам още 3500-4000 за друга кола, която тепърва ще започна да я ремонтирвам.Тази съм си я стегнал до ниво(без да се замисля тръгвам на колкото и км да е далеко).Все пак всеки сам решава

- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
Gecatawe написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=218041 ето ви отговорът за това виене/свирене на 4-та и 5-та предавка и при мене така беше и после започна на 3-та на 2-ра, докъто един ден нея разглобихме.
Токущо прегледах темата!
Явно проблема вече се знае от къде е! Ремонта илиза около 500 левчета като само оставяме колата и после си я взимаме!
Прочетох, че скоросната кутия на 1.4 маторетките си е била консуматив...

Така, че успех на всички ентусиасти!

- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
Точно за свирене говоря. Се едно да натискаш горещи спирачки, по същия начин свири.
Съединител! Имах го абсолютно същия проблем. Така и не разбрахме точно от какво идва проблема. Смених феродов диск, притискател и аксиален лагер и всичко заспа. 

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Постоянно ли "свири" пущината или само в мокро време? 'Щото, ако свири само в мокро време, мога да предположа от какво е. На бившия ми таралясник в мокро време му свиреше ремъка на алтернатора, а като натисна съединителя спираше да издава звуци. Оказа се, че ремъкът ми даже не е за смяна(а при теб може и да е). Проблемът беше, че ролката, закрепена за шасито се беше разхлабила и от това ремъкът провисваше малко. Стегнах ролката и я опънах както трябва и виенето и свиренето и като цяло звуците престанаха да се чуват.
П.П. Говоря от личен опит, не съм чул от лелята на стринката на вуйчо ми, че така станало в Горно Нанадолнище.
П.П.П. Колата ми беше Голф2 с двигател 2G (1.3 карбуратор)
П.П. Говоря от личен опит, не съм чул от лелята на стринката на вуйчо ми, че така станало в Горно Нанадолнище.
П.П.П. Колата ми беше Голф2 с двигател 2G (1.3 карбуратор)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”