Привет на всички.
Имам Нокиа 5530,но имам един проблем когато ми падне една чертичка от батерията,
яркоста на дисплея пада на тъмен,както и времето за осветление се връща на 5 секунди .
Моля ако някой разбира от тези неща да ми пише как да го оправя!
Нокиа 5530
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Нокиа 5530
в настройките на телефона търсиш енергоспестяване или нещо подобно,правиш си менюто на бг и ровичкаш не е трудно,може да трябва да се персонализира и от текущия профил,няам такъв телефон под ръка и не мога с точност да ти кажа

- toki4aaa
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Отиваш там където си сменяш профилите (общ профил,без звук,среща...) там има и профил "активиране спестяване на енергия".От там се сменя, но мисля, че когато батерията е на една чертичка пред падане няма как да го деактивираш освен да го включиш на зарядно.
toki4aaa написа:Отиваш там където си сменяш профилите (общ профил,без звук,среща...) там има и профил "активиране спестяване на енергия".
Нямам такъв профил "активиране спестяване на енергия" !
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
пробвай с персонализиране на даден профил
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
SaVoy написа: когато ми падне една чертичка от батерията,
яркоста на дисплея пада на тъмен,както и времето за осветление се връща на 5 секунди
Колега, като падне една от седемте ли го прави това или като остане само на една?
Разгледай и тук дали има някакви настройки...
Menu -> Settings -> Phone -> Display
ПС. Слаган ли е допълнителен неоригинален софт на телефона? Анимирани теми, мениджъри?
Когато падне една от седемте го прави ! Не е слаган допълнителен софт . Всичко е оригинал .
- nokiangage
- Контакти:
Е това вече не е нормално...Най-крайния вариант е да я форматираш с *#7370# , ще ти изиска Security code, който ако не е променян е стандартния 12345 и ще изгубиш всичката информация на паметта на телефона, но ще излезе все едно си го купил нов сега...Може да си копираш контактите на картата памет или на Сим картата...
Другият вариант е да я update-неш, сега с коя версия си? Напиши *#0000# и кажи... Последната за този модел е 32.0.007
Другият вариант е да я update-неш, сега с коя версия си? Напиши *#0000# и кажи... Последната за този модел е 32.0.007
- nokiangage
- Контакти:
Ухаааааааа, момче - ей сега ще усетиш новите подобрения на следващите версии...
Така, два варианта имаш:
1- чрез кабел и инсталиран Ovi Suite на Pc-то ти
2- след като напишеш *#0000# и ти излезе информацията, натискаш Options и Check for updates
(не съм абсолютно сигурен, че втрорият вариант ще стане, защото на моята 5800 чак след v31 можеше да се свързва със сървърите на Nokia...
)
Пробвай най-добре първия и пиши после да кажеш колко по-бърз е телефона и колко по-добре работи...

Така, два варианта имаш:
1- чрез кабел и инсталиран Ovi Suite на Pc-то ти
2- след като напишеш *#0000# и ти излезе информацията, натискаш Options и Check for updates
(не съм абсолютно сигурен, че втрорият вариант ще стане, защото на моята 5800 чак след v31 можеше да се свързва със сървърите на Nokia...

Пробвай най-добре първия и пиши после да кажеш колко по-бърз е телефона и колко по-добре работи...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”