naydenov23 написа:А вие замисляли ли сте се как общината/държавата ще разбере, че колата ви седи в гараж?
Затова който не кара спира колата от движение, държавата няма друг начин да разбере, че колата не се кара.
Има, как да няма - има камери, има КАТ! В бизнес парка като влизам камерата ми разчита номера и ми го записва на билетчето... От години има такава техника. нищо не пречи да се сложат камери (то има вече на доста места) и да сканират автомобилите, които се движат и да ги сравняват с база данни, дали имат ГО!
Държавата как разбира ако реша да карам след 1 бутилка уиски? Пак по същия начин, по който ще разбере, че нямам и ГО - и пак опираме до КАТ и мнението ми от 7ма стр.

Vlad777 написа:StS написа:Защо смятате че някой ще тръгне да Ви прави просто ей така мръсно...за да ви е гадно виждаш ли...
Ще ти кажа защо... Защото на Бойко и на Цветан, които реално управляват всичко в правителството, и които са произлезли от системата на МВР им е по-лесно да приемат едно законче, вместо да се опълчат срещу корупцията в МВР. Защото искат подкрепата на МВР, защото сме полицейска държава, където полицаите са над закона. И това нямат интерес да го променят!
За тях по-малкото зло са шофьорите с по 2-3 коли, които не ги карат, отколкото корумпираните полицаи, които им помагат да управляват и да държат в шах политическите си опоненти.
Айде, че много се отплеснахме в политиката спирам до тук!