клапани
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: клапъни
Не,а как разбра,че е проблема е в клапана/и?
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Има добавки за горивото за тази цел,но колко са ефективни 

- kcars
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да уточним,какво значи нагорял.Клапан събрал нагар или клапан,от които липсва част от челото,сцепен,повреден???
Значението на думата Нагорял според мене е клапан с нагар от работата а вече ИЗгорял е некой който липсва парче от него хуахах 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Едни Не-Човеци пръскаха вода в дифузора,някаква шаманска история..твърдят че помага

Иначе аз лично,на свалени клапани,съм похабил цял кухненски нож -да изчегъртам "кокса" по ствола на клапана-иначе блокираше във водача.Колата беше дизел..може би нагара там да е бил повечко,но без механична намеса не виждам как ще падне.
Иначе аз лично,на свалени клапани,съм похабил цял кухненски нож -да изчегъртам "кокса" по ствола на клапана-иначе блокираше във водача.Колата беше дизел..може би нагара там да е бил повечко,но без механична намеса не виждам как ще падне.
това с водата съм го виждал
на клипче нема ядове но нз дали си отварял кола която е работила само на газ няма никакъв нагар!
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляй главата. Чисти, припасвай.
Карай.
Колко ще струва? Една гарнитура.
Добавки - загубено време и пари.Когато не затваря добавките трудно ще го почистят. Тия води нещо...не знам, аз лично не бих го правил, може и да има ефект, може и да няма.
Карай.
Колко ще струва? Една гарнитура.
Добавки - загубено време и пари.Когато не затваря добавките трудно ще го почистят. Тия води нещо...не знам, аз лично не бих го правил, може и да има ефект, може и да няма.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”