Кола под наем за баловете?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Кола под наем за баловете?

Мнениеот orlin4ooo » Пон 09 май 2011 19:05

Колега за моя бал бях взел Рав4 200 лева депозит иначе 120 лева за 24 часа не съжалявам тъй като бяха ми спукали гумите на личната кола и с джипа ходих да си зема нови :beer аа и горивото си плащаш

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 10 май 2011 0:09

Както и миналата година ли беше, по- миналата ли, предлагам приземяване с парашут на точното място за оригиналност. Верно, има риск ама абитуриент веднъж се става.

altanivan написа:Колеги заслужава ли си кола под наем за баловете ..

Не, не си заслужава. По- добре да си купиш.
Помагам с WV B5, Cadillac Escalade, Volvo XC90 или 70(старото), Mercedes R 320, Chevrolet SSR. Шофьор- аз, бензин- твой. В последния място за теб- в багажника, който се затваря плътно. Или ГТ.

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 10 май 2011 16:42

На твое място някоя форумна красавица бих ангажирал,не вярвам колегите да ти откажат :beer

ПС или направо я карай с пасатО

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 10 май 2011 16:53

Приятел, както казаха колегите, не си заслужава да даваш излишни пари за луксозни возила!
Според мен един измит и запазен екземпляр би ти вършил работа!
Аз на моя бал бях с Ауди Б4-ка!
Но зависи кой какво иска, при мен се искаше само да се добутам до мястото на бала и това е!

п.п Много се израдвах на колегата от форума, с Белият Голф. Той с него си беше на сфатбата! Евала :да:

А относно това за луксозна кола, просто 300 лева на час, не си струват!

ignorance_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ignorance_ » Вто 10 май 2011 21:05

Няма смисъл да се харчиш колега. Просто намери някоя запазенка колица, измий я добре, закачи няколко балончета и отивайте да купонясвате. И аз тази година съм в същото положение, както и приятелката ми. Утре е нейното изпращане и ще я карам със Ситроен Ц3. Днес се погрижих за Ситроенчето и стана чудничък, автомивка ала бала, тааа чак до ароматизатора. :Mr Green Fun

Винаги съм си мислил, че всеки може да вземе гъзарска кола/джипка назаем или под наем, но на другия ден отново ще се качи в кошницата си да я кара. :drunk

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Нед 15 май 2011 8:18

абе илияне виж с течката кво може да се измисли,нито еос-а нито новата х5-ца са зле(стига да не е открадната една от 2те ден) както и той е малко несериозен,виж ако искаш говори и с пешо с бмв-кабриото може да се навие....иначе требе да изръсиш една заплата за хубава кола ....на братчет ти аудито също хич не е лошо ,ако все още го има....ако не стават нещата докарай дачията ,аз с нея бех страшно доволен ,само да не прегрее пак да се налага да буташ в дъжда... :D

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Вто 24 май 2011 9:13

empaher написа:абе илияне виж с течката кво може да се измисли,нито еос-а нито новата х5-ца са зле(стига да не е открадната една от 2те ден) както и той е малко несериозен,виж ако искаш говори и с пешо с бмв-кабриото може да се навие....иначе требе да изръсиш една заплата за хубава кола ....на братчет ти аудито също хич не е лошо ,ако все още го има....ако не стават нещата докарай дачията ,аз с нея бех страшно доволен ,само да не прегрее пак да се налага да буташ в дъжда... :D

Ми Тонка кво да ти кажа... еос-а не му го дават,на баща му новата Х5 му я откраднаха още миналия месец а старата сигурно няма да я даде,щот ще остане без кола!И пак уш намерих други коли и в последния момент стана така,че нямам кола .. :(

bbtboian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bbtboian » Вто 24 май 2011 14:37

:bowdown :bowdown :bowdown

Последна промяна от bbtboian на Пет 27 май 2011 13:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Вто 24 май 2011 18:18

Аз съм свободен за утре и след съботата ...всички останали дни ме резервираха.Ако размислиш пиши. :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”