Кола под наем за баловете?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кола под наем за баловете?
Колега за моя бал бях взел Рав4 200 лева депозит иначе 120 лева за 24 часа не съжалявам тъй като бяха ми спукали гумите на личната кола и с джипа ходих да си зема нови
аа и горивото си плащаш

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Както и миналата година ли беше, по- миналата ли, предлагам приземяване с парашут на точното място за оригиналност. Верно, има риск ама абитуриент веднъж се става.
Не, не си заслужава. По- добре да си купиш.
Помагам с WV B5, Cadillac Escalade, Volvo XC90 или 70(старото), Mercedes R 320, Chevrolet SSR. Шофьор- аз, бензин- твой. В последния място за теб- в багажника, който се затваря плътно. Или ГТ.
altanivan написа:Колеги заслужава ли си кола под наем за баловете ..
Не, не си заслужава. По- добре да си купиш.
Помагам с WV B5, Cadillac Escalade, Volvo XC90 или 70(старото), Mercedes R 320, Chevrolet SSR. Шофьор- аз, бензин- твой. В последния място за теб- в багажника, който се затваря плътно. Или ГТ.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
На твое място някоя форумна красавица бих ангажирал,не вярвам колегите да ти откажат
ПС или направо я карай с пасатО

ПС или направо я карай с пасатО
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Приятел, както казаха колегите, не си заслужава да даваш излишни пари за луксозни возила!
Според мен един измит и запазен екземпляр би ти вършил работа!
Аз на моя бал бях с Ауди Б4-ка!
Но зависи кой какво иска, при мен се искаше само да се добутам до мястото на бала и това е!
п.п Много се израдвах на колегата от форума, с Белият Голф. Той с него си беше на сфатбата! Евала
А относно това за луксозна кола, просто 300 лева на час, не си струват!
Според мен един измит и запазен екземпляр би ти вършил работа!
Аз на моя бал бях с Ауди Б4-ка!
Но зависи кой какво иска, при мен се искаше само да се добутам до мястото на бала и това е!
п.п Много се израдвах на колегата от форума, с Белият Голф. Той с него си беше на сфатбата! Евала

А относно това за луксозна кола, просто 300 лева на час, не си струват!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма смисъл да се харчиш колега. Просто намери някоя запазенка колица, измий я добре, закачи няколко балончета и отивайте да купонясвате. И аз тази година съм в същото положение, както и приятелката ми. Утре е нейното изпращане и ще я карам със Ситроен Ц3. Днес се погрижих за Ситроенчето и стана чудничък, автомивка ала бала, тааа чак до ароматизатора. 
Винаги съм си мислил, че всеки може да вземе гъзарска кола/джипка назаем или под наем, но на другия ден отново ще се качи в кошницата си да я кара.

Винаги съм си мислил, че всеки може да вземе гъзарска кола/джипка назаем или под наем, но на другия ден отново ще се качи в кошницата си да я кара.

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
абе илияне виж с течката кво може да се измисли,нито еос-а нито новата х5-ца са зле(стига да не е открадната една от 2те ден) както и той е малко несериозен,виж ако искаш говори и с пешо с бмв-кабриото може да се навие....иначе требе да изръсиш една заплата за хубава кола ....на братчет ти аудито също хич не е лошо ,ако все още го има....ако не стават нещата докарай дачията ,аз с нея бех страшно доволен ,само да не прегрее пак да се налага да буташ в дъжда... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
empaher написа:абе илияне виж с течката кво може да се измисли,нито еос-а нито новата х5-ца са зле(стига да не е открадната една от 2те ден) както и той е малко несериозен,виж ако искаш говори и с пешо с бмв-кабриото може да се навие....иначе требе да изръсиш една заплата за хубава кола ....на братчет ти аудито също хич не е лошо ,ако все още го има....ако не стават нещата докарай дачията ,аз с нея бех страшно доволен ,само да не прегрее пак да се налага да буташ в дъжда...
Ми Тонка кво да ти кажа... еос-а не му го дават,на баща му новата Х5 му я откраднаха още миналия месец а старата сигурно няма да я даде,щот ще остане без кола!И пак уш намерих други коли и в последния момент стана така,че нямам кола ..

-
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от bbtboian на Пет 27 май 2011 13:28, променено общо 1 път.
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Аз съм свободен за утре и след съботата ...всички останали дни ме резервираха.Ако размислиш пиши. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”