Глоба за нерегистрирана кола в данъчното ?
- lachizar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Глоба за нерегистрирана кола в данъчното ?
Колеги някой ходил ли е тези дни в общината да си плаща данъка на колата. Аз мойта несъм я зачисли и ме интересува колко е глобата. Знам ме варира от 20 до 200 лв но колко точно ще е незнам.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
lachizar написа:Колеги някой ходил ли е тези дни в общината да си плаща данъка на колата. Аз мойта несъм я зачисли и ме интересува колко е глобата. Знам ме варира от 20 до 200 лв но колко точно ще е незнам.
Кмета решава колко ще ти е глобата!Може и 20лв ,може и 200лв!
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
Обикновено слагат минималната глоба --> 20 лв.

- 
				KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
След малко ще ходя да отписвам една кола и ще питам има ли глоби и колко пари са  Промоцията била свършила и сега имало глоби който зависели от времето с което си закъснял но конкретни цифри не пожелаха да ми кажат
 Промоцията била свършила и сега имало глоби който зависели от времето с което си закъснял но конкретни цифри не пожелаха да ми кажат 

Промоцията била свършила и сега имало глоби който зависели от времето с което си закъснял но конкретни цифри не пожелаха да ми кажат
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Сега тръгвам да си обевя Голфа и мотора.
ще видим за мотора колко глоба ще ме одрусат защото е моя собственост от 01.04.2010г.
а на Голфа съм горд собственик по документи от онзи ден.

ще видим за мотора колко глоба ще ме одрусат защото е моя собственост от 01.04.2010г.
а на Голфа съм горд собственик по документи от онзи ден.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Ситуацията е следната,Голфа не можах да го обевя без талона защото е спрян от движение тоест аз го купих спрян от движение и в договора го пише.Чак когато го пусна в движение трябва да ходя да го обевя.Но ако вие сте си спряли колата от движение докато е била ваша собственост и текат данаци.
Мотора го обевих и ми сложиха глоба 30лв.,въпросната глоба я решава служителката на гишето на което подавате декларацията и тя ви пише акта който трябва да се плати веднага и да върнете разписката при нея.
Забравих да ви кажа най-важното.
Вече общините получават извлечения от КАТ за всички регистрирани МПС и съответно получавате писмо,че има регистрирано МПС на ваше име а не е обевено в общината.
Дори знам за едно такова изпратено писмо на мой познат.

Мотора го обевих и ми сложиха глоба 30лв.,въпросната глоба я решава служителката на гишето на което подавате декларацията и тя ви пише акта който трябва да се плати веднага и да върнете разписката при нея.
Забравих да ви кажа най-важното.
Вече общините получават извлечения от КАТ за всички регистрирани МПС и съответно получавате писмо,че има регистрирано МПС на ваше име а не е обевено в общината.
Дори знам за едно такова изпратено писмо на мой познат.

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
k_garchev написа:lachizar написа:Колеги някой ходил ли е тези дни в общината да си плаща данъка на колата. Аз мойта несъм я зачисли и ме интересува колко е глобата. Знам ме варира от 20 до 200 лв но колко точно ще е незнам.
Кмета решава колко ще ти е глобата!Може и 20лв ,може и 200лв!
Едва ли кмета ще седне да решава колко е глобата на всяка кола.
Не знам дали си хдил в софийско данъчно но там си е !@№ маата от народ и ако кмета тр да се занимава с глобата на всички, няма да има време за другата му работа.
Това са си мои наблюдения де .....
- k_garchev
- Контакти:
Милослав написа:Едва ли кмета ще седне да решава колко е глобата на всяка кола.
Не знам дали си хдил в софийско данъчно но там си е !@№ маата от народ и ако кмета тр да се занимава с глобата на всички, няма да има време за другата му работа.
Това са си мои наблюдения де .....
Ами в София може и да не решава кмета!При нас той решава!Абсолютно сигурен съм!Баща ми е кмет вече 12-та година
 !Но както казваш в София е доста различно и според мен няма да има възможност да разглежда всеки случай!
 !Но както казваш в София е доста различно и според мен няма да има възможност да разглежда всеки случай!- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
Може да е кмета на общината - разбирай Искър, Младост и т.н...

- cloud
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1Y
Да питам и аз   

Дядо голфред го взех декември миналата година и нито му е ваден талон на мое име, нито е регистриран в данъчното. Някой има ли идея сега като ида да си оправям бакиите калва глоба ще ми натресът ??

Дядо голфред го взех декември миналата година и нито му е ваден талон на мое име, нито е регистриран в данъчното. Някой има ли идея сега като ида да си оправям бакиите калва глоба ще ми натресът ??
- k_garchev
- Контакти:
cloud написа:Да питам и аз
В КАТ никаква!Аз винаги ходя на 5-6 месец да регистрирам и до сега не съм имал проблеми!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
k_garchev написа:cloud написа:Да питам и аз
В КАТ никаква!Аз винаги ходя на 5-6 месец да регистрирам и до сега не съм имал проблеми!
Как бе човече?
В КАТ има глоба. В КАТ София има. Както трябва да има и във всички други КАТ, независимо дали СО или София.
За София КАТ съм 100% сигурен че има глоба.
В Общината също има глоба.
Вие явно сте неква друга Губерния там

Ма това не е никак странно, предвид това че имам познания от района

- k_garchev
- Контакти:
Еми аз си регистрирам колите в КАТ София област!Никога до сега не са ми направили проблем за закъсняване!Сегашната ми кочинка я регистрирах точно на петия месец!Изобщо не ме и попитаха защо съм закъснял!Не познавам никой там и си регистрирам по законния начин!А в данъчното никога не съм си регистрирал автомобил  !Водих спор с баща ми и той ми обеща максималната глоба от 200лв като отида и за това не ги регистрирам!
 !Водих спор с баща ми и той ми обеща максималната глоба от 200лв като отида и за това не ги регистрирам!

!Водих спор с баща ми и той ми обеща максималната глоба от 200лв като отида и за това не ги регистрирам!
 !Водих спор с баща ми и той ми обеща максималната глоба от 200лв като отида и за това не ги регистрирам!- cloud
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1Y
За КАТ Силистра става въпрос (ако е от значение). Аз глобата ще си я платя ама питам да съм подготвен за каква сума приблизително става въпрос, че Силистра ми е на 80км и ако не стигнат парите   само разходка не ми се прави до там
 само разходка не ми се прави до там

само разходка не ми се прави до там
 само разходка не ми се прави до там- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно е, дали общините ще бъдат санкционирани накога за отвратителната пътна инфраструктура за която не си помръдват и малкия пръст, а само се чудят откъде да лапат ? Желателно е да се започне първо с кметовете и кметиците!

Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”