Здравейте колеги,
За пореден път пиша в автомобилният ни форум по домашни теми, но винаги помагате и съм страшно благодарен. Този път търся вашето мнение за съвет относно аспиратор за пълно вграждане. Самите мотори са монтирани вертикално, металната пита пред тях е под ъгъл и се отваря вратичка, която отвежда парата през филтър към моторите. Досега намерих само един такъв модел и той е на Fagor на цена 750 лева и се води за "пълно вграждане". Сегашните ми два мотора заминаха и искам да взема нов аспиратор, но тази цена е неприемлива. Може ли малко съвети към какво да се насоча и какво да търся на приемлива цена (~ 130 лева)?
Съвет за аспиратор
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за аспиратор
Здрасти колега, предлагам ти да обърнеш внимание и на фирма Cata правят добри аспиратори за вграждане! И също така са на сносни цени!
Също така са с два мотора, но по-важното е че смукателната дейност им е по-силна от разни други марки!
Желая ти късмет, и дано намериш добро решение
Също така са с два мотора, но по-важното е че смукателната дейност им е по-силна от разни други марки!
Желая ти късмет, и дано намериш добро решение

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Що не ме питаш бре ??
viewtopic.php?f=67&t=232332&hilit=%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80
Имаш ми телефона,обади ми се утре и ще ти помогна доста-с инфо и тн.
ПС: Пия черно Джони...

viewtopic.php?f=67&t=232332&hilit=%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80
Имаш ми телефона,обади ми се утре и ще ти помогна доста-с инфо и тн.

ПС: Пия черно Джони...

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Трябва ми нещо такова Сашо: http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=829 А гледам, че сте бистрили хоризонтални. Май ще търся мотори да купувам, че тия цени не ме устройват.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
faber или сега се намира и под марката eurolux/но пак си е фабер/ около 200-250лв 2 турбини прави вакуум в къщи,зависи все пак за какво помещение ще го ползваш,моята всекидневна е 24квадрата.
Опсс не погледнах отгоре че колегата ти е дал жокер вече.
Опсс не погледнах отгоре че колегата ти е дал жокер вече.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”