stefan4o написа:В спора се ражда истината, са казали по-мъдрите от нас хораДържа да отбележа в тая тема, че снощи монтирах обикновените фарове и свалих тези с лупите. Купих най-евтините крушки Н4 на Осрам за тях. Абстрахираме се от факта, че фаровете, които монтирах са оригиналните и са в перфектно състояние стъкло и рефлектор и че имам релета
Светят прекрасно и изобщо понякога се чудя какъв е смисълът от ксенона
Честно казано не очаквах такъв добър резултат, оказва се, че лупите светят може би само 1 идея по-добре от тези (може би защото не ги ползвам с оригиналните д1с, а с Н7).
stefan4o написа:Тя само едната ти крушка струва сигурно 150-200 лева![]()
Остава и да няма разлика с китаеца
s5501na написа:Аз не мога да ви разбера на какво толкова се радвате? Какъв вие проблема с този така нарерчен "китайски" ксенон ? Китайците май произвеждат повечето неща които ползваме ? Вас яд ли ви е, че не може да си позволите такъв , или?
Проблема не е в това какъв е ксенона , а как е монтиран и регулиран !
Един халогенен фар и един ксенонов(фабричен),който не е регулиран и свети в небето , може да заслепява доста повече дори и от "китайския ксенон" .
Вместо органите не реда да забраняват ксенона , по-добре да пишат актове за неизправни и нерулирани фарове, без значение от вида им !
tomata написа:s5501na написа:Аз не мога да ви разбера на какво толкова се радвате? Какъв вие проблема с този така нарерчен "китайски" ксенон ? Китайците май произвеждат повечето неща които ползваме ? Вас яд ли ви е, че не може да си позволите такъв , или?
Проблема не е в това какъв е ксенона , а как е монтиран и регулиран !
Един халогенен фар и един ксенонов(фабричен),който не е регулиран и свети в небето , може да заслепява доста повече дори и от "китайския ксенон" .
Вместо органите не реда да забраняват ксенона , по-добре да пишат актове за неизправни и нерулирани фарове, без значение от вида им !
+1
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта