Bankina написа:Аз имам 124 250Д комби 86'. Като изключим старческите болки и ръждицата колата е много яка. Според мен търси Бенц 92-94г. 2.5ТД комби. Комфорт на лимузина, багажник на баничарка, върви като лека кола (да не забравяме, че е почти 2 тона).
+1
И аз давам глас за дизелова 124-ка, имам бая познати с бензинови и незнам, от настройки ли, от майстори или от шофьори ли
един няма нормален разход...Но пък са здрави (то от екземпляр до екземпляр си има разлика, знаем си го, както при всички марки и модели) с криви предници, задници си ги карат...но, плюсовете од дизелова са повече според мен, е трака специфично, но това им е чара. Ванко, според мен гледай нов внос и предполагам, че от вашия регион ще изкочи нещо, което си заслужава. Мой приятел си купи от Швейцария супер запазена, направо бижу и чак след година вече почнаха да се обаждат пластмаси и подобни скърцания в купето, но това за нас не е нещо ново
, поне за Б3 де...ПС. И както казват от 5th Gear: The most overengineered car - само чистачката бършела 86% от предния прозорец...
Та не са толкова прехвалени, има май някаква истина...Ако моя Пасат бъде подложен на нещо такова...
http://www.youtube.com/watch?v=-bIV_hHPAFQ
Пускам нарочно линк за да не се пълни темата с 4те части на теста...

някой бърка теглото на автомобила с максималното му тегло с товара. 250д е към 1450кг