Въпроса ми е :
Мога ли да сложа резервоар от Поло 2ф купе КАРБУРАТОР на Поло 2ф Купе 1,4 моно инвекцион 94 година ?
Ще имам ли проблеми при поставянето на бензиновата помпа (с размера на отвора - фланеца)
Ако ДА има ли решение или не е възможна операцията ?
П.С.
Моят резервоар протече и намерих 2'ра ръка обаче от карбуратор.
Ще се радвам на всеки добър съвет.
Благодаря предварително !
Въпрос за резервоар на Попо 2Ф 1.4 Купе 1.4 моно 94 година
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Re: Въпрос за резервоар на Попо 2Ф 1.4 Купе 1.4 моно 94 година
Става помпата горе, но
има 2 отвора или 1 мисля в долната част на резевоара които ти трябва да запушиш!

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Става, правиш байпас с един маркуч (има 2 щуцера, заради механичната помпа ка карба).
Ще стане, не трябва да имаш проблем.
А и колата ти е 1.3 (ако е поло 90-94г)
Ще стане, не трябва да имаш проблем.
А и колата ти е 1.3 (ако е поло 90-94г)
Да де, 1.3
значи смело да го вземам ?
Само байпаса ли трябва да го направя !!!
П.С. Преди да го сложа обаче хубаво ли е да го намажа(усиля) на гърловината дето влиза в тубата с нещо ?
(моят там здаде багажа) защото този за сега е здрав и не тече, но и той има ръждица.
И де да знам какав късмет имам може 3 месеца да изкара може и 3 години да кара.....
Съвет ? (четох за ножовката и гумената тръба ама ми е много сложно това.Мога този пробития по-натам да го пробвам по този начин)
Благодаря много на "Volkov" и "lrlmodo" за бързите отговори
)
Вас ще търся, ако не стане за да го слагате - да знаете
)))

Само байпаса ли трябва да го направя !!!
П.С. Преди да го сложа обаче хубаво ли е да го намажа(усиля) на гърловината дето влиза в тубата с нещо ?
(моят там здаде багажа) защото този за сега е здрав и не тече, но и той има ръждица.
И де да знам какав късмет имам може 3 месеца да изкара може и 3 години да кара.....
Съвет ? (четох за ножовката и гумената тръба ама ми е много сложно това.Мога този пробития по-натам да го пробвам по този начин)
Благодаря много на "Volkov" и "lrlmodo" за бързите отговори

Вас ще търся, ако не стане за да го слагате - да знаете

- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Измии го, почисти го с ръждопреобразовател (няколко третирания), обезмаслител, после си купи "Body" намажи го и нямаш грижа! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="TANSTAAFL"]Да де, 1.3
значи смело да го вземам ?
Това с ножовката и тръбата е мое дело, тъй като не намерих читав резервоар, проблем засега нямам, НО не го пълня повече от половината. Успех!Пробития може да се завари и да се сложи нова тръба, но трябва да "диша" празен 45 дни.

Това с ножовката и тръбата е мое дело, тъй като не намерих читав резервоар, проблем засега нямам, НО не го пълня повече от половината. Успех!Пробития може да се завари и да се сложи нова тръба, но трябва да "диша" празен 45 дни.
azahariev написа:Пробития може да се завари и да се сложи нова тръба, но трябва да "диша" празен 45 дни.
И 450 дни да диша не знам кой самоубиец би се навил да го заваря. Дали течния метал не е по-добър вариат???

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Пълни се с вода и се заварява.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”