За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За Риболовците
naskogolf написа:Заряза спининга.
не съм !! ....ти не се обаждаш за спининг !!!
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
naskogolf написа::banana
Браво колега за красавиците

Аз мисля в събота да преслушам Суходол......в неделя там ще има състезание на плувка,и тези дни е зарибено доволно....защото миналата година бяха пропуснали да зарибят преди състезанието и стана...половината състезатели капо а първия със едно шаранче малко над кило

А неделя с Любо(lmm) и Ицо(eminem94) на Жеков вир ще се правиме на състезатели....

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
kristianatanasov написа:...А неделя с Любо(lmm) и Ицо(eminem94) на Жеков вир ще се правиме на състезатели....
Тъкмо ще споделите как е, защото и на мен ми се върти в главата да направя едно посещение там.

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес на Суходол:

С колегата извадихме 4шаранчета и 4каракуди.......на фидер...стръв царевица с бял,и на метод фидеер с косъм-царевица.
Пусната е риба заради утрешното състезание...мисля че вторник,сряда ще става доста добър риболов там...рибата беше на 15-20метра от брега
Айде колеги ..НА КУКА който ще ходи утре.....аз лягам че утре съм на състезание на Жеков вир

С колегата извадихме 4шаранчета и 4каракуди.......на фидер...стръв царевица с бял,и на метод фидеер с косъм-царевица.
Пусната е риба заради утрешното състезание...мисля че вторник,сряда ще става доста добър риболов там...рибата беше на 15-20метра от брега
Айде колеги ..НА КУКА който ще ходи утре.....аз лягам че утре съм на състезание на Жеков вир

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
vwfena написа:Тъкмо ще споделите как е, защото и на мен ми се върти в главата да направя едно посещение там.

Излизаха червеноперки,костури и кленчета....имаше един клен кило и един близо половинка.....
С червеноперска захранка се завъта червеноперката....обаче като се завърти клена и червеноперката изчезва.....затова по добре да се направи целенасочен риболов за клен-някоя захранка с лек аромат фишмил...и повечко червеи,и мисля че има голям шанс за трофейни клендаци,от каракуда нямаше и следа.....като най успешна стръв:торен,кастери,бял,пинки.
все още живата стръв е с преоритет пред разтителната.......
- vwfena
- Контакти:
kristianatanasov написа:vwfena написа:Тъкмо ще споделите как е, защото и на мен ми се върти в главата да направя едно посещение там.
Излизаха червеноперки,костури и кленчета....имаше един клен кило и един близо половинка.....
С червеноперска захранка се завъта червеноперката....обаче като се завърти клена и червеноперката изчезва.....затова по добре да се направи целенасочен риболов за клен-някоя захранка с лек аромат фишмил...и повечко червеи,и мисля че има голям шанс за трофейни клендаци,от каракуда нямаше и следа.....като най успешна стръв:торен,кастери,бял,пинки.
все още живата стръв е с преоритет пред разтителната.......
Мерси за инфото. може и да го посетя през почивните дни:)
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
За колегите от Пловдив и околността. В петък(06.05.2011) на Чомлек дере, малко преди Брезово - много кал, но и не малко шарани. Един около 4 кила и 9 по около кило и половина. За съжаление снимки няма, таксата е 10 лева на глава от населението и каквото хванеш си е за тебе. Стръв червеи и царевица и повечко захранка.
Е това е водоема.
http://maps.google.bg/maps?f=q&source=s_q&hl=bg&geocode=&q=Brezovo&aq=1&sll=42.725232,25.481544&sspn=6.294946,9.876709&ie=UTF8&hq=&hnear=%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%BE,+%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2&ll=42.349569,25.063076&spn=0.024739,0.038581&t=h&z=15
Е това е водоема.
http://maps.google.bg/maps?f=q&source=s_q&hl=bg&geocode=&q=Brezovo&aq=1&sll=42.725232,25.481544&sspn=6.294946,9.876709&ie=UTF8&hq=&hnear=%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%BE,+%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2&ll=42.349569,25.063076&spn=0.024739,0.038581&t=h&z=15
- vwfena
- Контакти:
Колеги някой може ли да ми каже от къде мога да си взема бял или шарен червей на по-големи разфасовки 0.5 или 1 кг. и горе доло на кава цена?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
От всеки рибарски магазин. Само си носи кутия
. Като цени - нямам идея. Винаги е било част от по-голяма сметка и не съм обръщал внимание.
Вземи си и пудра за червей, щото като са много и преседят 1-2 дена се осмърдяват яко. Разправят, че се били опикавали?!?

Вземи си и пудра за червей, щото като са много и преседят 1-2 дена се осмърдяват яко. Разправят, че се били опикавали?!?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
brum написа:От всеки рибарски магазин. Само си носи кутия. Като цени - нямам идея. Винаги е било част от по-голяма сметка и не съм обръщал внимание.
така или иначе ако са за захранка му трябват умрели - та направо във фризера при -18 за една нощ

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Аз в захранката ги бутам живи
.
А иначе - от старост не умират. След някой риболов съм изтървал малко живи в колата. После една седмица все мухи съм гонел - от тия зелените, лайнарките. Имаше и с лилави гъзове
! И сутрин, и обед, и вечер - 10 мухи все в колата. Гониш ги и после нови на тяхно място...

А иначе - от старост не умират. След някой риболов съм изтървал малко живи в колата. После една седмица все мухи съм гонел - от тия зелените, лайнарките. Имаше и с лилави гъзове

- Formel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак капо,от времето ли от що ли
Изнамерих в нета onlinefishing.tv

ЗА РИБА
Един нов риболовен форум,който в момента се развива и чака съмишленици
в риболова.Надявам се посетилите го да останат и да споделят своите риболовни умения, кулинарни рецепти,такъми,аксесоари,Бивак и екипировка,излети,снимки,клипове или неща които нямат нищо общо по темата. Заповядайте.ТУК

Изнамерих в нета onlinefishing.tv

ЗА РИБА
Един нов риболовен форум,който в момента се развива и чака съмишленици
в риболова.Надявам се посетилите го да останат и да споделят своите риболовни умения, кулинарни рецепти,такъми,аксесоари,Бивак и екипировка,излети,снимки,клипове или неща които нямат нищо общо по темата. Заповядайте.ТУК
Последна промяна от Formel на Пет 03 фев 2012 22:26, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”