Пассата е 1999г ,казват че в испания го издирва застрахователната служба!
чакам ваши мнения и съвети!!!

4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
radotom написа:4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
Съвета от мен е да оправиш заглавието
Stif написа:radotom написа:4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
Съвета от мен е да оправиш заглавието
Ако можеш да помогнеш на колегата със съвет - помагай. На човека не му е до заглавието сега!!!!
rovshan написа:регестрирана тук в кат поне 3 пъти
rovshan написа:Здравейте колеги, на 11.04.11г при излизане от гкпп кардам митничарите ми казаха че пасата ми е объявен за издирване от 2004г от испанските служби,показах им всичките документи , колата бе закупена преди година ,купих я от един приятел, той от друг и т.н. та написах протокол за доброволно шредаване на колата , и ми казаха да чакам около 30 дни , естественно в тия 30 дни никой не ми се е обадил никой не ме е потърсил, предполагам че не съм първия и не съм последния в такава ситуация (колата бе вкарана в българия през същата 2004г регестрирана тук в кат поне 3 пъти и аз и сменях номерата в кат ,също предоставих и договор за покупка продажа) след март 2011 г . митниците си обновиха база данни и за това колата е излязла за издирване чак сега иначе съм излизал с нея поне 4 пъти зад границата.
Пассата е 1999г ,казват че в испания го издирва застрахователната служба!
чакам ваши мнения и съвети!!!
nokiangage написа:Ех, съжалявам, че не помня името или темата на един колега, който на дълго и на широко беше описал подобна ситуация с неговото Ауди, беше дошъл до БГ от Австрия или Германия и проблеми на митницата, че не можеше да си тръгне...Дано колегите се сетят и споделят!
my heart iS iCe написа:Колега аз ако бях на твоето място (Да пази господ всички от такива неща) веднага бих продал колата, поне да си вземеш парите, може всички да ме критикувате, ма кво е виновен човека та да остане без пари и кола!
Харчи я за 5 бона и взимай нещо друго, иначе колата ще си виси някаде в МВР-то и незнайно кой ден, ще изчезне и ще я кара някой друг
my heart iS iCe написа:Колега аз ако бях на твоето място (Да пази господ всички от такива неща) веднага бих продал колата, поне да си вземеш парите, може всички да ме критикувате, ма кво е виновен човека та да остане без пари и кола!
Харчи я за 5 бона и взимай нещо друго, иначе колата ще си виси някаде в МВР-то и незнайно кой ден, ще изчезне и ще я кара някой друг
nokiangage написа:Ех, съжалявам, че не помня името или темата на един колега, който на дълго и на широко беше описал подобна ситуация с неговото Ауди, беше дошъл до БГ от Австрия или Германия и проблеми на митницата, че не можеше да си тръгне...Дано колегите се сетят и споделят!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта