От скоро започна да не се задейства всеки път,или като сработи неможе да се изключи.Необходимо е да се изгаси колата или да се изключи от контакт и пак да се пробва докато се активира или деактивира съответно.
Някой имал ли е подобен проблем,колата е 2.0тди,2007г.,на 55000км.

Проблем с ръчната спирачка на пасат 6
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ръчната спирачка на паст 6
Те тези Пасати с това са известни Проблема май се отстранява с ново копче което не е много евтино и го има само оригинално
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да този проблем и проблема с климатроника (дано да не ти се появява) са болните места на този модел!
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Описаните проблеми в нета са свързани с бутона за ръчната спирачка. Колега беше писал във форума, че варианта за дезактивиране е да се разкачи акумулатора. Това е варианта в случай, че по никакъв друг начин не успееш да освободиш ръчната.
На мен ми хрумва и друг вариант, който можеш да пробваш, когато отново откаже да я освобождава и после да споделиш дали става. При активирана ръчна спирачка активирай Auto Hold. Не забравяй да сложиш колана преди това
След това при опит за тръгване ръчната трябва да се освободи. Пробвай и пиши резултата.
На мен ми хрумва и друг вариант, който можеш да пробваш, когато отново откаже да я освобождава и после да споделиш дали става. При активирана ръчна спирачка активирай Auto Hold. Не забравяй да сложиш колана преди това

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Погледни тук:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4153206
както се сещаш цените са различни в целия свят. Например в САЩ пишат замяната им е струвала 40 долара, в Австралия друг 97 долара. В България не знам. Въпреки че дилърите обясняват, че след 2008 партидите копчета са с отстранен проблем, няколко човека разказват че са сменили вече по две, а някои и три
както се сещаш цените са различни в целия свят. Например в САЩ пишат замяната им е струвала 40 долара, в Австралия друг 97 долара. В България не знам. Въпреки че дилърите обясняват, че след 2008 партидите копчета са с отстранен проблем, няколко човека разказват че са сменили вече по две, а някои и три

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
joro09 написа:А бутона по никакъв начин ли неможе да се отремонтира?
Да със ново от официалният вносител срещу една цифра със която някои семейства живеят по 2 седмици. Друг начин няма. Преди време колега се беше оплакал че заради това копченце колата го оставила по средата на нищото че чак до репатрак се беше стигнало

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo_ написа:Погледни тук:
Имаш брада, купуваш си гребен ...
Re: Проблем с ръчната спирачка на пасат 6
Каква цената на копчето в БГ?В ибей се намират на цени от 10 до 25евро.
Някой свалял ли го е?Как става,искам да видя номера му,има няколко,последната буква е различна.
Някой свалял ли го е?Как става,искам да видя номера му,има няколко,последната буква е различна.