Alex_Heat написа:Колеги, някой може ли да ми даде сравнение не тези модели на гуми? Харесал съм си Continental Premium 2, Uniroyal Rainexpert, Goodyear Eagle f1. Става дума за размер 205/55/16. Най-много клоня към Континентала, но се откриват доста рядко вече, защото са разпродадени. Униройал е излишно да казвам, че го харесвам заради цената и 5-тото място в класацията на Ауто Билд, а Goodyear ми допада много като дизайн и поведение на сухо и мокро. Общо взето се търси най-добрата лятна гума, като бюджета ми е до 160 лв на гума макс.
vaniosl написа:Колеги,какво ще кажете за гумите Континентал и по специално Премиум контакт 2.Наистина ли са с много мек борд и правят лесно балони?Гледам,че се дават много добри отзиви за тях.Хвалят ги,но за бордовете какво ще кажете?
vaniosl написа:Колеги,какво ще кажете за гумите Континентал и по специално Премиум контакт 2.Наистина ли са с много мек борд и правят лесно балони?Гледам,че се дават много добри отзиви за тях.Хвалят ги,но за бордовете какво ще кажете?
radi_nrj написа:Най-хубавите гуми са пресните![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта