ЗДравеите!!!
НЯкои има ли си на идея колко е допустимия разход на масло за 1,8 90кс ABS на 10 000км.Ако няма течове на масло а самия двигател гори маслото?

разход на масло 1,8 ABS
-
- Автомобил:
- Двигател:
Откакто прочотох една тема във форума как човек си е купил хубаво масло а се е оказало ментак и му е блокирал двигателя неправя особенна разлика между маслата.Много таксиджии са ми казвали че наливното ОМВ
е по-добро или поне е същото като качество с други доста по-скъпи.
Не го приемаи като заяждане просто в нашета България няма истински неща.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Е как да го приема като заяждане като то просто не е та нали за това е форума да споделяме кой какво мисли
Ами виж сега не е точно така за това че в БГ няма истински масла
Просто е хубаво да имаш някой приятел който продава масла и гарантира за него и който няма да те излъже.Аз лично си намирам истински Castrol наливен от сервиз от познат който знае произхода на варела,е наистина е на много дърта цена ама е оригинал понеже съм чувал че точно на Castrol имало много ментаци 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ionko написа:Откакто прочотох една тема във форума как човек си е купил хубаво масло а се е оказало ментак и му е блокирал двигателя неправя особенна разлика между маслата.Много таксиджии са ми казвали че наливното ОМВ
Бате, тук в Русе всички таксиджии карат с M10Д

П.П. Хубавото масло е качественото масло, без значение от марката, важното е съдържанието наистина да отговаря на описаните на опаковката качества

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя двигател ако гори масло то е от порядъка на 200-300 грама максимум.Защото от смяна на смяна не забелязвам никаква разлика по пръчката.
два пъти съм му слагал ELF 10-W40, а сега съм с Motul 10-W40.
В момента колата е на 131 000 км, незнам дали са реални, но имам причини да смятам, че са.
Сега се сещам, че Веселин от форума разправяше, че му харчила масло и като сложил Лики Моли с молибден почти спряла да гори масалцето.
два пъти съм му слагал ELF 10-W40, а сега съм с Motul 10-W40.
В момента колата е на 131 000 км, незнам дали са реални, но имам причини да смятам, че са.
Сега се сещам, че Веселин от форума разправяше, че му харчила масло и като сложил Лики Моли с молибден почти спряла да гори масалцето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”