stefan4o написа:Ама ти сериозно ли мислиш, че няма разлика в кой град ще я караш? Ако в единия град има 200 светофара, а в другия 2? Пак ли няма да има разлика според теб?
аз предимно карам вечер през ноща когато няма светофари
stefan4o написа:Ама ти сериозно ли мислиш, че няма разлика в кой град ще я караш? Ако в единия град има 200 светофара, а в другия 2? Пак ли няма да има разлика според теб?
mk2_Golf83 написа:аз не виждам разликата в кой град ще е , важно е как я караш и т.н.

Kn0cK3r написа:голф 3 1.6моно 75кс градско газ: от 12л/100км до 15л/100км
извънградско: 9-10 л / 100км
п.с. Струва ми се , че разхода ми идва малко в повечко , но незнам на какво може да се дължи. Като я карам в града я понастъпвам , но в рамките на НОРМАЛНОТО
Извънградско я карам с около 100км/ч
mk2_Golf83 написа:Kn0cK3r написа:голф 3 1.6моно 75кс градско газ: от 12л/100км до 15л/100км
извънградско: 9-10 л / 100км
п.с. Струва ми се , че разхода ми идва малко в повечко , но незнам на какво може да се дължи. Като я карам в града я понастъпвам , но в рамките на НОРМАЛНОТО
Извънградско я карам с около 100км/ч
ходил ли си на диагностика ?
Kn0cK3r написа:на един колега вентото му е също 75к.с. (къде по-тежко купе) и разходът му е 7-8 извънградско и около 9 градско .....![]()
![]()
parno написа:Kn0cK3r написа:на един колега вентото му е също 75к.с. (къде по-тежко купе) и разходът му е 7-8 извънградско и около 9 градско .....![]()
![]()
1 л. разлика? твоя колега дали смята правилно разхода
и моето венто е 75 коня - също гори 7-8 извънграда ама в града си е ламя батенце
Kn0cK3r написа:на един колега вентото му е също 75к.с. (къде по-тежко купе) и разходът му е 7-8 извънградско и около 9 градско .....![]()
![]()
muns61 написа:Kn0cK3r написа:на един колега вентото му е също 75к.с. (къде по-тежко купе) и разходът му е 7-8 извънградско и около 9 градско .....![]()
![]()
В Габрово с тези баири и разбити улици 9 на 100 е доста оптимистично...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта