Апдейтнах си телефона и не мога да си намеря контакти
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Апдейтнах си телефона и не мога да си намеря контакти
Проблема е следния, сложих си софта на компа, за телефон - нокиа е71, апдейтнах си телефона със нов софт и сега не мога да си намеря контактите. Дали сами са изтриха или аз нещо бъркам, някой се борил с подобен проблем??
Re: Апдейтнах си телефона и не мога да си намеря контакти
Ако не си си направил архивиране в мемори картата, или бекъп в компа, едва ли ще можеш да ги възстановиш по друг начин, ако не си лошо!
- yarek
Преди да апдейтвам софта видях че контактие са записани в нокия ПиСи съют, както и смс и музика. Сега остана само музика 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заминали са колега контактите - кофти но факт . И аз преди така се бях прекарал като упдейтвах на моята нокия софтуера - забравих да направя бакъп . Така че почвай наново да си ги събираш от познатите .
Незнам защо изобщо ги упдейтваме тея телефони - няма никакъв смисъл по принцип . Ама на някои хора си викаме "айде да му сложа новата версия" ... и след това няма контакти .
А пък ако знаете едно време като си променях партишъните на компа на пълен хард диск редовно ,и като спре тока и познайте - няма нищо на харда и става мноо кофти . Както и да е де .
Незнам защо изобщо ги упдейтваме тея телефони - няма никакъв смисъл по принцип . Ама на някои хора си викаме "айде да му сложа новата версия" ... и след това няма контакти .
А пък ако знаете едно време като си променях партишъните на компа на пълен хард диск редовно ,и като спре тока и познайте - няма нищо на харда и става мноо кофти . Както и да е де .
yarek написа:Преди да апдейтвам софта видях че контактие са записани в нокия ПиСи съют, както и смс и музика. Сега остана само музика
Да разбираме ме ли че си пробвал с възстановяване на данните чрез ПС суит? А случайно архивиране в мемори картата да си направил?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:yarek написа:Преди да апдейтвам софта видях че контактие са записани в нокия ПиСи съют, както и смс и музика. Сега остана само музика
Да разбираме ме ли че си пробвал с възстановяване на данните чрез ПС суит? А случайно архивиране в мемори картата да си направил?
Аз аз не съм чувал за възтановяване на данни с пц сюит,но може да някаква друга трограмка.По принцип не се възстановяват,освен с запис в сим или с бекъп.Но ако се разропвиш в някой руски форум за смартфони,мисля че може и да намериш някоя програмка за възстановяване!Руснаците са доста светнати в тази област!

Мда виж може и да си прав, аз ползвам Нокиа Ови Суит, което по принцип замени Нокиа ПС, а в Ови суит има функция за направа на бекъп, която съм ползвал, и за щастие работи!
Да де , то няма как да си възстановиш данните, ако преди това не си направил бекъп, то програмката сама няма да ти го направи!

- yarek
Телефона е на приятелката ми, сега се лафим че е почнала нов живот. Който има зор да я търси 

yarek написа:Телефона е на приятелката ми, сега се лафим че е почнала нов живот. Който има зор да я търси
Ама и твоя номер е загубила нали?

1. Бекъп с Ови суит
2. Архивиране на контактите в Мемори картата от време на време, може да се направи и автоматично
3. Копиране в сим картата, също от време на време,
та да видим после как ще се загубят

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Вий ме убихте
искате да кажете че си записвате контактите само в телефона ли без сим картата
прости ли сте нал ей там ще го изпуснеш и чао на всички
.В моя телефон всички записи са двойни в сим и в паметта на тела,а хард ресет и ъпдейт на фърмуер се правят с извадена сим и мемори карта-ей така за сигурност.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
fox_vt написа:Вий ме убихтеискате да кажете че си записвате контактите само в телефона ли без сим картата
прости ли сте нал ей там ще го изпуснеш и чао на всички
.В моя телефон всички записи са двойни в сим и в паметта на тела,а хард ресет и ъпдейт на фърмуер се правят с извадена сим и мемори карта-ей така за сигурност.
картата помни само до 250 абоната!
Аз на телефона имам над 2000

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Хм има нещо вярно ама то от всички номера да се ползват само едни 30% другите са само "абе дай да го имам някой ден може да ми потрябва"
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Сега един съвет.
Да отиде да си направи разпечатки за 1-2 месеца назад.И мисля ще се сдобие с над 80% от номерата си (даже и с някой,който не и трябват)
Да отиде да си направи разпечатки за 1-2 месеца назад.И мисля ще се сдобие с над 80% от номерата си (даже и с някой,който не и трябват)

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Синхронизиране с PC имаше ли ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
fox_vt написа:Хм има нещо вярно ама то от всички номера да се ползват само едни 30% другите са само "абе дай да го имам някой ден може да ми потрябва"
това са само служебните

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”