Собственика на колата каза,че така е закупил от автокащата и така сами се сещате,че се губи дирята кой ги е поставил..И ако е поставено такава екстра сами да се пускат каде да го тарся тва нещо?Ангелските очи не работят това е гадно и затова искам да си оправя фаровете!Благодаря ви предварително за насоките и отговорите
Фарове пасат Б5 ?
-
HaPySheH
- Автомобил:
- Двигател:
Фарове пасат Б5 ?
Здревейте!От скоро съм собственик на пасат б5 1999 година!Има една незнам как да кажа дали е глезотия дали е проблем,но на мен това неми харесва..При запалване на колата фаровете се пускат и светят постояно.Колата когато е на контакт те НЕРАБОТЯТ!Копчето за пускате/спиране на фаровете и габаритите неработи никога или поне аз мисля така..като го пусна несе всклучва нищо!Когато искам да изгася фаровете също не гаснат!Ето ако има някво значение това са фаровете.. http://www.bgtuning.com/catalog/product ... cts_id=566 Аз мисля да няма инсталирано нещо подобно http://www.lesibg.com/index.php?main_pa ... ucts_id=83 ???
Собственика на колата каза,че така е закупил от автокащата и така сами се сещате,че се губи дирята кой ги е поставил..И ако е поставено такава екстра сами да се пускат каде да го тарся тва нещо?Ангелските очи не работят това е гадно и затова искам да си оправя фаровете!Благодаря ви предварително за насоките и отговорите
Последна промяна от HaPySheH на Съб 14 май 2011 20:52, променено общо 1 път.
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Фарове пасат 4 Б ?
Пасата мисля че е В5 - за справка http://www.vwclub.bg/galleryx.php?cid=23
Ако ги има тия релета за автоматично включване на фаровете, най - вероятно са набутани зад ключа за фаровете или над бушониерата. За премахването им или за оправяне на проблема е най - добре да пипа някой дето се разбира с кабелите и тоците, да не се окаже че ще изгори колата заради глупаво късо съединение или умрял неизчислен бушон
Ако ги има тия релета за автоматично включване на фаровете, най - вероятно са набутани зад ключа за фаровете или над бушониерата. За премахването им или за оправяне на проблема е най - добре да пипа някой дето се разбира с кабелите и тоците, да не се окаже че ще изгори колата заради глупаво късо съединение или умрял неизчислен бушон
-
HaPySheH
- Автомобил:
- Двигател:
Да така е пасат б 5 е
благодаря!Някой друг да изкаже мнение?
- danielmihov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега 100 процента е преправяно нещо.Трябва ти някое майсторче да ги върне в нормален вид
-
HaPySheH
- Автомобил:
- Двигател:
Да и аз смятам така!ако беше реле което да ги пуска при запалване на двигателя..мисля,че трябва така да си работят и ангелските очи?А те в това състояние неработят!габарита също..само лупите работят и дългите светлини трябва да видя дали работи регулирането на фаровете ..