Аларма или комфорт модул
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
Аларма или комфорт модул
Здр. колеги имам малък проблем с прозорците на колата. Когато я заключа с централното се вдига само левия прозорец десния и люка си остават отворени това горе долу се търпи проблема е следния люка си се затваря с копчето до плафона но десния прозорец иска около 1 час молене при продалжително натискане от около 50пъти за 30 сек.и се вдига с по 2 см. Другия проблем е че алармата се включва когато на нея и е кеф може да помелеш колата от бой няма никой а по някой път муха да кацне се включва та ако някой може да ме насочи къде да търся проблема колата е голф 3 гти 2/3 врати
-
stan_choo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Аларма или комфорт модул
на мен ми се случваше от време на време да ми се смъква левия прозорец когато колата е заключена.оказасе че имах полу разкачена букса в една от вратите.откакто я закачих както трябва несъм имал проблеми,та може и при теб да е нещо такова
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Въпроса ти е изключително неясен(ако е въпрос ,де)!Алармата ти каква е?За ел.стъклата на тройките има безброй теми...! 
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че е слагана допалнително алармата а вапроса ми е дали се бъзика от алармата или комфорт модула а за темите доста изчетох но подабен проблем като този няма ходих на майстор и като отвори при бушоните настрахна някой си е правил свободни съчинения и ми отказа 
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
абе забравете моля да бъде затворена темата
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Много бързо се предаваш
от пасажерската врата пробвал ли си с ключа какво става?
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
пробвал съм колега дига се само на пасажера друго проверил съм и кабелите на вратите всичко си е ок а алармата и комфорт модула дали са вързани на едно или самата аларма е с комфорт функция
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен оказа се прекъснат кабел явно като са ми сменяли питата на парното са ги прекарали не където трябва. Поздрави
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
колеги на тоя голф по горе споменатия всяка врата с отделен комфорт модул ли е
-
Simo_S GTI
- Автомобил:
- Двигател:
HE!!!Комфорта е един и взима информация от компресира за централното.
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
Simo_S GTI написа:HE!!!Комфорта е един и взима информация от компресира за централното.
а къде се намира тая работа
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Simo_S GTI написа:HE!!!Комфорта е един и взима информация от компресира за централното.
Имаш мноооооого поздрави от арменския поп.
Къде го видя тоя един комфорт при голф 3 чак не ми е ясно.
Към колегата със въпросите сега ще ти кажа къде е ключа за бараката.
Във всяка врата има модул за стъклата както има и модул за люка. Всички те са свързани със микро ключетата на двете предни врати които освен на тях подават сигнал и на компресора за централното. Модулите са самостоятелни и имат връзка по два кабела (отключване и заключване) за ел.стъклата и по един (заключване) за люка.
Във зависимост от това по кой кабел ще дойде плюса модулите или свалят или вдигат стъклата а люка само затваря няма опция отваряне. За люка кабела беше черен със зелена лента във снопа който заминава към плафона, а на ел.стъклата единия е зелен със жълта лента а другия нямам спомен. Ама ако има чак такъв зор ше разкостя някоя 3-ка и ше видя какъв е.
-
ivo.jicata
- Автомобил:
- Двигател:
cecg написа:Здр. колеги имам малък проблем с прозорците на колата. Когато я заключа с централното се вдига само левия прозорец десния и люка си остават отворени това горе долу се търпи проблема е следния люка си се затваря с копчето до плафона но десния прозорец иска около 1 час молене при продалжително натискане от около 50пъти за 30 сек.и се вдига с по 2 см. Другия проблем е че алармата се включва когато на нея и е кеф може да помелеш колата от бой няма никой а по някой път муха да кацне се включва та ако някой може да ме насочи къде да търся проблема колата е голф 3 гти 2/3 врати
колеги при мен се случи следното голф 4 спре да ми отключва и заключва от ключа.като опитам от вратата заключва само предните и несваля или не вдига стаклата обаче като махна конфорд модула заключва и отключва сваля и вдига прозорците.помогнете моля ви
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колеги гадния проблем пак се появи вчера всичко нормално днес пак отказа прозореца искам да попитам има ли начин да се премахне комфорд модула а прозорците и люка да си работят само с копчетата

да ,има начин!като прозорците се управляват "made in Bulgaria" споко ,успешно е и няма проблем ! само на интервираната врата няма да се управляват от ключа отвън!всичко се прави така ,че когато се опаричиш да си купиш оригинала и да си го монтираш!
а за модул има ! и е зад таблото вдясно!доста се блъсках докато го заобиколя!
а за модул има ! и е зад таблото вдясно!доста се блъсках докато го заобиколя!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”