Поставяне на музика Поло 9N

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
labarone
Автомобил:
Двигател:

Поставяне на музика Поло 9N

Мнениеот labarone » Нед 15 май 2011 22:37

Здравейте колеги! Реших да си сложа допълнително музика в колата и искам вашите съвети. Заводско полото излиза с колони отпред на вратите и пищялки на таблото- на задните врати има решетки с отвори, но те са празни и 100% няма кабели там. Първия ми въпрос е - дали да сложа във вратите колони или отзад на кората? Според мен добре ще е едни елипски на кората, но това е мнение на не добре запознат в тази област. Втория въпрос ми е за окабеляването до багажника- от къде да минат кабелите? И малко нахален станах, но имам и 3ти въпрос- след като ги окабеля как да свържа кабелите към буксата на колата. Аз имам схема в кой отвор трябва да ги поставя, но въпроса ми е за самото захващане. Ами това е колеги ще съм благодарен за всякакви съвети!

Потребителски аватар
labarone
Автомобил:
Двигател:

Re: Поставяне на музика Поло 9N

Мнениеот labarone » Пон 16 май 2011 16:59

Хайде колеги, помагайте моля :)

V_W_P
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AEX 1997

Мнениеот V_W_P » Пон 16 май 2011 17:10

здравей колега,на моето поло кабелите бяха прекарани от отвора за касетофон на таблото,покрай говорителите и от там долу по пластмасовите лайсни,като захващането беше под задните седалки и директно в багажника,дано съм помогнал :) .

nikolaitabakow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolaitabakow » Пон 16 май 2011 20:44

В поло 9 не съм се качвал :? ,ако направиш една снимка по-лесно ще ти отговоря,как ще бъде акустично (поне грубо казано).Пример при голф 3,отворите са така направени,че след затваряне на вратата колоната свири директно в задната седалка,и се обесмисля.
За вторият въпро по прага къде.При мен има едно като гумена предпазна лента,но подпъхваш под нея и става добре.За свързване предполагам с фабричният плеър или режеш кабелите на 5 10 см след буксата(необходимите,не всичките :D ),и там връзваш,или ги връзваш директно към буксата(тук може да ти е нужна помощ от някого правил това...)

Потребителски аватар
labarone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот labarone » Вто 17 май 2011 22:11

Аз вече твърдо съм решил да слагам на кората елипси. Хубавото е ще ги поставя на кората, ще им прекарам кабели до cd-то, и тука идва проблема. Аз съм с оригинална евро букса на колата, към която са свързани само предните колони. По какъв начин след това мога да свържа задните към оригиналната букса и чак след това към буксата на плеъра?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”