Колеги от днес и моето Пасатче е чипосано от Brezel
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги от днес и моето Пасатче е чипосано от Brezel
Колеги от днес и моето Пасатче AFN 110кончета е чипосано от Brezel и не го спирам. От 3 часа го юркам и му се кефя все едно карам друга кола.Върви отлично и се изтрелва значително по добре от преди и подчертавам не чади грам чернилка от кюнеца от зад.Засега съм много доволен и очарован.Колеги който има възможност но още се чуди дали да слага чип въобще да не се двоуми.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Колеги от днес и моето Пасатче е чипосано от Brezel
mate545 написа:Кви пари ти излезна тази операция
Ето това е обявата на Брезел, в нея пише всичко което те интересува.

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Хайде честитооо 

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Честито! И умната, ако не-русата 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е благодаря колеги,тва мноо бега ни са удържа.На равно до 3та върти гуми.Те до преди малко пак го разтривах и съм направо възхитен.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво го разтриваш ама маховика е 600-700лв 

- Бетончо
- Автомобил:
- Двигател:
Е такива теми ми харесват,такива хора.Ясно,точно,конкретно...Как не може някой да пусне една темичка и да каже как чуваства 2е двигателя с чип 

KirilGeorgiev написа:Хубаво го разтриваш ама маховика е 600-700лв
Мда, и аз това си мислех. Кеф, кеф ама по-умерено, че ще му изтървеш края

Колега и не забравяй,че караш дизел.Върви, върви ама по с мяра не си бензинка незабравяй. 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Бетончо написа:Е такива теми ми харесват,такива хора.Ясно,точно,конкретно...Как не може някой да пусне една темичка и да каже как чуваства 2е двигателя с чип
Почти както и без чип

yano тези изказвания "за нежни и чупливи дизели" от ръчкане отдавна не са модерни, стига да се кара с мозък колата ще държи на "напън"

valter1968 Честито за чипа, карай си пасатчето безаварийно и му се радвай. Може да се замислиш за спортен панелен филтър и премахване на катализатора, за да се "поотпуши" още малко колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това за махането на катализатора ми го каза и колегата Brezel,но ми каза само да ми го свалят избушат и да ми го върнат обратно.Готов съм да направя и тази процедура но много се страхувам от некадърни майстори.Това го споделям от досегашния си опит с майсторите на ауспусите с които съм се сблъсвал през последните години.Уважавам себе си и автомобила си и никога не съм ходил при тарамбуките за такава услуга а само по сервизи от рода на Ауспо и Крафт.На предишната ми кола на едното място ми бяха сложили нова мека връзка с по голям външен диаметър и като запалех колата или при по рязко подаване на газ връзката вибрираше и удряше купето отдолу и лупаше яко, а пък на другото си купих накрайник от тях който пък биеше от зад в бронята.Друго ,знам че на места изкупуват катализаторите ако някой познава надежден и проверен майстор който да извършва тази манипулация да свирка.Последно мой колега го пратиха в някакъв голям сервиз на Ботевградско шосе не знам точно къде се намира при некакъв си префален корифей Бай Х-й които сменил за около 300лв всички тръби и гърнета на Голф 3 с 1г гаранция и колегата доволен си тръгнал но той живее в близост до училище където има легнали полицай и когато минава над него гърнетата задират и едното се откачва.Това е маршут който той от 4-5 години минава по няколко пъти на ден с тази кола и с оригиналните фабрични гърнета никога не му я закачала и задиряла.Връща се колегата в сервиза да пита защо така се получава и да му заварят гърнето и какво му се казва, че гърнетата са перфектни и това било по негова вина и това гаранцията не го обслужва и трябва отново да си плати 20лв за презаваряването и най нахално майсторчето му заявява че това се е случило защото тампона на двигателя му бил за смяна и двигателят бил увиснал надолу а тоя пич има нема преди 2-3 месеца смени тоя тампон бяхме заедно с него когато го купи Лемфйодър от ВиД.Е благодаря, аман от такиви префалени майстори.Така че някой ако знае къде има читави майстори които да изкупуват старите катализатори и съответно да извършват и качествено подмяната моля да драсне 2-3реда.Чао
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”