Въпрос за Голф 3 1,8 mi
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Въпрос за Голф 3 1,8 mi
Здравейте форумци, имам следния въпрос към вас, и по специално кък собствениците на Голф 3 1.8mi , 90 коня. Защо се твърди че това е най добрия мотор на голф 3 и от къде моге да се очаква някакъв "отбой"? И направо всички добри и лоши страни за модела, защото май такъв ще си вземам това лято. Благодаря предварително.
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Голф 3 1,8 mi
теми темииии десетки 

-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Има изписано тонове за него. С 2 думи .. 145 Nm имаш при 2500 об/мин. (по книга)
Издръжлив мотор ако има и грамотен собственик.Просто сервизиране. Гори нормално за годините и размера. Добра машинка, ама и тя поостаря.
Носи на модификации.. разпр.вал от 2.0 115 к.с , може да се чипосва. Отплаща се с добра работа.
Издръжлив мотор ако има и грамотен собственик.Просто сервизиране. Гори нормално за годините и размера. Добра машинка, ама и тя поостаря.
Носи на модификации.. разпр.вал от 2.0 115 к.с , може да се чипосва. Отплаща се с добра работа.
-
didkinson
- Автомобил:
- Двигател:
Притежавам такъв голф около година и засега съм доволен. Чувал съм и от други хора, предимно майстори, че това е най-здравия мотор от всички варианти, пък и съпоставката вървене - разход на гориво според мен е на добро ниво. Става и за газ, като разлика във вървенето почти не се усеща и няма нужда дори и по най-големите баири да свалаш предавки. Дано да случиш на поддържан мотор.
-
Kristian Radoslavov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, това за баирите е вярно и наистина е корава машина, само че мойта на газ над 3000 оборота не я търси. Вярно нищо не разбирам от газови уредби, настройки и т.н. И аз имам едно въпросче - сигурни ли сте, че може да се чипва, защото до колкото знам единствената и електроника е в управлението на Mi?
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
viewtopic.php?f=5&t=255975
Предлагам модераторите да сложат нов бутон до този за ново мнение и той да води директно към тази тема, която е полезна винаги при въпроси от сорта на какъв голф, защо голф, какъв двигател, бензин/дизел/газ и т.н., за да не се роят теми подобни на тази всяка седмица...
Предлагам модераторите да сложат нов бутон до този за ново мнение и той да води директно към тази тема, която е полезна винаги при въпроси от сорта на какъв голф, защо голф, какъв двигател, бензин/дизел/газ и т.н., за да не се роят теми подобни на тази всяка седмица...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”