Някой ако знае координати на добър газаджия , който може да настрои разхода на колата както трябва , моля нека драсне някаква информация
колата е Голф 3 1.6ми 75к.с. разход (извън града - 9,5-10л /100 (скорост ~100км/ч )
(градско - от 12л/100 до 15л/100 като я понастъпвам но не чак толкова много)

предложете добър газаджия в Търново
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: предложете добър газаджия в Търново
разхода не ти е толкова зле ((извън града - 9,5-10л /100 (скорост ~100км/ч )
ако ниските обороти са ти добре .... може да завъртиш малко тройника и да засечеш разхода ... не е сложно
ако ниските обороти са ти добре .... може да завъртиш малко тройника и да засечеш разхода ... не е сложно
- Kn0cK3r
- Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
- Двигател: CJXA
ниските обороти са ми добре , но можеш ли да ми кажеш кое точно трябва да завъртя на изпарителя ?
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Kn0cK3r написа:ниските обороти са ми добре , но можеш ли да ми кажеш кое точно трябва да завъртя на изпарителя ?
След изпарителя маркуча с болта с пружинкта завърти 1 оборот и гледай дали има мощност , ако няма върни с 1/2 оборот
Ако все още търсиш читавия газаджия ->на СБА-то , търсиш Милен .Като влезеш правиш лек завои на ляво - намира се в последния гараж - ще го познае6 по многото коли 

- Kn0cK3r
- Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
- Двигател: CJXA
кое ЦБА , че те тук са 10 

- hristakis
- Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
- Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV
Kn0cK3r написа:Някой ако знае координати на добър газаджия , който може да настрои разхода на колата както трябва , моля нека драсне някаква информация
колата е Голф 3 1.6ми 75к.с. разход (извън града - 9,5-10л /100 (скорост ~100км/ч )
(градско - от 12л/100 до 15л/100 като я понастъпвам но не чак толкова много)
аз не мисля , че разхода ти е толкова висок!аз карам 1.8 моно 90к.с. градско 13-15 извьнградско 7,5 при 100км! всеки газаджия мойе да ти завьрти кранчето и да ти смькне разхода ама тия 75к.с. ще станат 55к.с.Успех

колега написах СБА , а не ЦБА
В Търново е само 1 - до екстра пак,до официалния магазин на Фолксваген както и другите марки,незнам как още да опиша мястото:) Там се събират учебните коли също преди да тръгнат по пътя..
аиде успехи

аиде успехи
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Не знам дали се включвам късно колега, но бих ти препоръчал един много добър газаджия. Намира се на входа на околовръстното на Лясковец, точно срещу бензиностанция Лукойл, това е като идваш от към Шереметя/Търново.
- bajslav
- Автомобил:
- Двигател:
Търсиш КАТ.От там продължаваш нагоре към стария сервиз.Сега пак е сервиз,но не държавен.200-300м от КАТ и завиваш наляво за сервиза,но не влизаш,завиваш на дясно.След 15-20м-на ляво и надолу.В ляво има гаражи.Третия или четвъртия е който търсиш.Голяма бяла врата.С много малки букви пише LPG.Работи след 9,30ч.Момчето се казва Христо.Това е във В.Търново.
Колата ми сега на газ работи по-добре отколкото на бензин.Преди винаги беше удошена.Ще се радвам,ако съм бил полезен.
Колата ми сега на газ работи по-добре отколкото на бензин.Преди винаги беше удошена.Ще се радвам,ако съм бил полезен.

- hristakis
- Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
- Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV
bajslav написа:Търсиш КАТ.От там продължаваш нагоре към стария сервиз.Сега пак е сервиз,но не държавен.200-300м от КАТ и завиваш наляво за сервиза,но не влизаш,завиваш на дясно.След 15-20м-на ляво и надолу.В ляво има гаражи.Третия или четвъртия е който търсиш.Голяма бяла врата.С много малки букви пише LPG.Работи след 9,30ч.Момчето се казва Христо.Това е във В.Търново.
потвьрждавам за този Христо!слагал ми е 2 газови уредби и се справя много добре!вече 5 години не сьм имал проблеми!
Върни се в “Автогазови уредби”