heimdal написа:raix написа:Добър вечер имам запитване car audio-то кои ден ще е и по какъв критерий ще се оценя ?
критериИ ... оценяВА
Като гледам си от Пловдив ...какво значение има ?!

Критерий е единствено число и в случая е правилна употребата.

heimdal написа:raix написа:Добър вечер имам запитване car audio-то кои ден ще е и по какъв критерий ще се оценя ?
критериИ ... оценяВА
критериИ ... оценяВА
Палатките са на старото място, който иска да спи в автомобила си, спи на паркинга зад заведението. Който иска кола до палатката си я разпъва до къщурката на пазача до входа.
raix написа:Добре критики се вижда че човек може да получи,но за отговор на въпроса явно неможе да получи.
los_tigros написа:...а дали кабелите са подредени,прибрани,добре изолирани и т.н.
ABSOLUT написа:raix написа:Добре критики се вижда че човек може да получи,но за отговор на въпроса явно неможе да получи.
С техника за мерене на децибели, капичи?
Фирмата разполага с единствената в България апаратура за линейна настройка на звука и измерване на звуковото налягане в Db, която е сертифицирана от EMMA IASCA/VSAC-USA и се използва във всички европейски първенства.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта