Не ми дава душа да карам толва Км с едно масло!
Вие ако карате така, ще затворят всички сервизи

my heart iS iCe написа:Най-много съм карал с едно масло 5000 км!Маи бия другият рекорд, за най-малко каране с масло!
hooligan_sk написа:my heart iS iCe написа:Най-много съм карал с едно масло 5000 км!Маи бия другият рекорд, за най-малко каране с масло!
Грешиш като правиш така защото на маслото му отнема 1000-2000км за да достигне оптималните си смазочни качества. И ти го сменяш малко след това
muns61 написа:hooligan_sk написа:my heart iS iCe написа:Най-много съм карал с едно масло 5000 км!Маи бия другият рекорд, за най-малко каране с масло!
Грешиш като правиш така защото на маслото му отнема 1000-2000км за да достигне оптималните си смазочни качества. И ти го сменяш малко след това
Маслото почва да старее и да си влошава показателите в момента, когато го сипеш в мотора.
Тва да не е рикия, бе!
parno написа:а бе колеги нищо лично ама масла на по 20К км си е мърлявщина
лично аз съм изненадан че повече от един двама си позволяват такава заигравка със съдбата
gavas написа:На служебната - всеки си мисли, че другия се е погрижил. Хванахме го на 24 000. Проблеми никакви, просто решехме да провериме.
Маслото беше 15/40 Лукойл наливно от 5-6 лв/л. - минерално, двигателя 1,6 пълна инжекция.
Пиша главно защото във форума масово се смята, че Лукойла е пълен боклук.
П.С. Това не е реклама, просто споделям впечатление.
hooligan_sk написа:muns61 написа:hooligan_sk написа:my heart iS iCe написа:parno написа:
Недей така драматично - маслото не е ремък да се скъса и да ти потроши мотора. Дали ще ти варира смяната с 2-3К нищо не го бърка мотора
my heart iS iCe написа:Най-много съм карал с едно масло 5000 км!Маи бия другият рекорд, за най-малко каране с масло!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 56 госта