а за другата джета на снимките той собственика си знае

rabotnika написа:hooligans написа:Velko написа:Според мен едни джанти BBS, разкарай това фолио
BBS станаха твърде популярни, всяка 3-та кола от форума е с BBS
Аз бих търсил нещо по рядко и по нетипично
Абсолютно супер банални са вече тия джанти търси нещо то рода на RH,Borbet.........
, нищо общо с хубавите класически модели
, толкова пари съм имал...) но пък и всеки 2 от 3 форумни коли са Голф 3 - това не ги прави банални, нали? (и да не завалят обиди и коментари по мой адрес държа да отбележа, че нямам нищо против Голф 3, правя паралел
)...Колегата да си прецени каква визия гони и съм сигурен, че каквито и джанти да избере, ако ще сменя сегашните няма да "я оплеска"! Поздрави и да - колега VW-Jetta-1.6, супер е колата, видях я на живо и наистина много ми харесва! Продължавай в същия дух и 

: така е който има спортно
. Също така сложих и нов найлон отвътре на вратите, че стария вече се беше накъсал... абе като цяло добре се получи и няколко снимки на интериора.
Stefan написа:Хубаво е найлона в долния край да го вкараш вътре във вратата, не както е на снимката
да после да не се чудиш след мивка защо имаш локва вътре 

И аз преди няколко дена сменях на Октавиата найлоните и ги залепих като теб...обаче сега трябва наново да ги правя понече пак тече 
:
:
: цялото чекмедже беше ръждясало и непоправимо дори ръждата беше избила горе по тавана и направо се отказах от възтаноняването. Имали сме бивша семейна кола с люк, с който беше станало същото нещо и не мисе искаше ако го направя пак да стане същото. След дълъг застой намазах горе люка с черен силикон и си намерих цял таван от джета БЕЗ ЛЮК
: може би ще съжалявам за напред, но просто ми писна от такива неща и най добре правата ламирана...ето го донора
. Ами колеги това е за сега, щом се свали стария таван ще снимам и него да се види за какво става на въпрос и дано всичко стане добре

zzzzzzz написа:Колега екстра ти е Джет(ата) Ли...само ако моеш да и сложиш целия джам на врата ще е перфектна... Успех
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта