radotom написа:Ще има достатъчно коли на Италианско (но не толкова, колкото ми се ще!), но не зная дали и колко са от Пловдивската група.
Със сигурност Vento ще кара!
за Венто е ясно,просто искам да видя колко пловдивчани ще карат

radotom написа:Ще има достатъчно коли на Италианско (но не толкова, колкото ми се ще!), но не зная дали и колко са от Пловдивската група.
Със сигурност Vento ще кара!

4аса на тръгването е  към 9.викам в 8  и 3о на лукойла да пийнем по едно кафе и кой с каквото се събужда и в колона по един бавно към пистата.съгласни!
 4аса на тръгването е  към 9.викам в 8  и 3о на лукойла да пийнем по едно кафе и кой с каквото се събужда и в колона по един бавно към пистата.съгласни!

4аса на тръгването е  към 9.викам в 8  и 3о на лукойла да пийнем по едно кафе и кой с каквото се събужда и в колона по един бавно към пистата.съгласни! [/quo
[/quo С номер 30 съм, да викате за мен
 С номер 30 съм, да викате за мен 
plamenpet81 написа:chefo_ написа:айде айде да виждам записващи се.ще ви окъсам на ДРАГА...само да не те оядете много 4е да неможете да бутате4аса на тръгването е към 9.викам в 8 и 3о на лукойла да пийнем по едно кафе и кой с каквото се събужда и в колона по един бавно към пистата.съгласни!
и gyleto ще кара на италианското.надявам се от пловдивската група да има подготвени коли 4е да стане шоу!
скромния ми дизел е ве4е по пътищата 
   Чефо предлагам ти услугите си за драга мисля,че с наще стройни,и релефни фигури няма как да не се представим достойно.
 Чефо предлагам ти услугите си за драга мисля,че с наще стройни,и релефни фигури няма как да не се представим достойно.  .За тръгване аз съм нощна на 20-ти,затова може да ПРОБВАМ да Ви настигна по пътя ако не успея да дойда до към 8:30 на лукойла,ако не живот и здраве ще се видим там.
 .За тръгване аз съм нощна на 20-ти,затова може да ПРОБВАМ да Ви настигна по пътя ако не успея да дойда до към 8:30 на лукойла,ако не живот и здраве ще се видим там.mitakathvp написа:Аз мисля с още един колега неделя сутринта да идем

chefo_ написа:...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта