бартер
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
бартер
моля ви кажете искат да направим бартер да дам поло 1.9 сди 97 за бмв 320и бартера е чист.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: бартер
и какво трябва да ти кажем?
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
ми дали си заслужава имах бмв само че 318ис и постояно имах пр.дали си заслужава и вие бихте ли направили бартера.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
analplanet написа:моля ви кажете искат да направим бартер да дам поло 1.9 сди 97 за бмв 320и бартера е чист.
Готин ник колега
, а с тези 10 думи отваряш много въпроси...кои искат, защо го искат, в какво състояние са 2та автомобила, 3-ката регистрирана ли е, екстри на твойта и на другата, джанти...ей такива ми ти работи! 
- gibsonit
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
подкрепям nokiangage, може и доста да улесниш ако дадеш поне една годинка на раждане на БМВ-то и какъв двигател 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
analplanet написа:моля ви кажете искат да направим бартер да дам поло 1.9 сди 97 за бмв 320и бартера е чист.

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
аз не бих сменил полото за бмв
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Като коли,двете нямат нищо общо,освен че са двигатели с вътрешно горене
Значи никой разумен човек не би си дал BMW 320I,редови шестак,което си е класика в историята на автомобилите,освен ако не е пред разпадане или има нещо за правене на сериозна цена!Ама българи всякакви
Повчето не ценят красотата и качеството на дадена кола.Така че,гледай.Може пък и да е хубаво...
Значи никой разумен човек не би си дал BMW 320I,редови шестак,което си е класика в историята на автомобилите,освен ако не е пред разпадане или има нещо за правене на сериозна цена!Ама българи всякакви
Повчето не ценят красотата и качеството на дадена кола.Така че,гледай.Може пък и да е хубаво...- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
ми значи на мен пи е ясно че пдже и да има нешто гнило полото ми е 97г.бмв-то мисля е 96 полото няма клима нов внос е от германия кефи ме много бяга си джанта си има сичко единственото което не ми харесва е че има вибрациа която дразни сменено е сичко но пак я има и заради нея колебая да го дамле това което се вижда на снимката малко е полото.

Последна промяна от Bobi_S13 на Чет 19 май 2011 20:59, променено общо 1 път.
Причина: се съм виждал дълги изречения, ама тва твойто ми скри шапката! Абсолютно нищо не разбрах!
Причина: се съм виждал дълги изречения, ама тва твойто ми скри шапката! Абсолютно нищо не разбрах!
Аз имах такова с 2 врати и много яко беше, само че ще имаш 10 пъти повече разходи да знаеш, пък за горенето ако нямаш бензиностанция по добре карай полото. Ако е с 4 врати въобще не се занимавай и повтарям ще имаш невероятни разходи!
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също те съветвам ако нямаш големи доходи да не се набутваш с това БМВ. Ако си манияк на тази марка може
, но какво му е на полото?!
, но какво му е на полото?!- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
така е знам че бмв-то гори като лудо да ще го оставя с 4-врати е ако успея да махна тази вибрациа ще е супер.се пак ви благодаря много!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”