Некоректен потребител - Golf6000

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: Некоректен потребител-Golf6000

Мнениеот fox_vt » Чет 19 май 2011 18:34

Я да си кажа и аз наскоро купих от колегата @niks76 дебитомер като на въпроса ми дали е читав или е като моя той ми каза "колата вървеше с него,знам какво продавам" при което аз без да се замислям го поръчах.В случая дали ще са 10 мин дали 15 мин проверка няма кой да ме остави да го сложа на колата да врътна едно логче нейде в околноста и да се върна да го платя нали.Взех го и първоначално ми се стори по мръсен от моя но последващия лог разсея тея съмнения.Та идеята на всичко това е ,че се продават неща втора употреба трябва да си наясно че може най малко да изгориш със парите и дали ще повярваш на продавача или не риск винаги има.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 19 май 2011 19:13

Golf6000 написа:значи при опцията преглед има възможност да го види със човек който разбира и да каже дали го взима или не на мен ми казаха че става и така съм му казал на колегата от там нататък мисля че не сте прави защото не съм дал развалена стока или нещо подобно това че не е помислил колегата си е негов проблем а и ми каза че го взима за негов приятел да му свърши услуга а онзи негов приятел не можа ли да си го види и да кажи става или не става когато го е преглеждал във еконта............................................... scare scare scare scare scare scare scare

пич един въпрос в прав текст:на колко години си и за чест чувал ли си?
ако случайно си над "двайсетте години "е срамота да се оправдаваш по детски :idea:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 19 май 2011 19:18

niks76 написа:пич един въпрос в прав текст:на колко години си и за чест чувал ли си?
ако случайно си над "двайсетте години "е срамота да се оправдаваш по детски :idea:

Пише че е на 30 :да:
Аз съм пазарил от колегата niks76, супер точна работа.

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Чет 19 май 2011 19:23

мале, мале...... немога да повярвам, че може да прецакаш човек за 30-40-50лв.

Golf6000 ако искаш на 12 юни взимам заплата, да ти пратя 50лв.

а всички дето реват, че момчето дето го е купило е виновно, ако на вас се случи дали ще говорите така?

ОТГОВАРЯМ ТИ ПАТРОНЕ !!!!!!!!!!!!
с кво съм го прецакал че не схванах саше прецакване е когато продадеш на някого нещо развалено смешко :lol: scare и не ми са прай на патрон със твойта мизерна заплата не съм за 50 лева но не съм и маймуна дай ми го земи си го ай си кана :screwy

Последна промяна от Golf6000 на Чет 19 май 2011 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 19 май 2011 19:28

Винаги са ме дразнили продавачи които или не знаят какво точно продават, или са напълно наясно, но гледат да си пробутат стоката, това и в магазини, форуми, битаци и т.н.! Въпрос не само на чест е продавача да си прибере стоката, след като е казал че става за еди какво си, а всъщност не е така. Не мога да ви разбера как може да изкарате купувача виновен затова че е гласувал доверие на някой?

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Чет 19 май 2011 19:58

vanko_VW написа:мале, мале...... немога да повярвам, че може да прецакаш човек за 30-40-50лв.

а всички дето реват, че момчето дето го е купило е виновно, ако на вас се случи дали ще говорите така?

Ако на мен ми се случи да съм толкова залупен,че да не си използвам жокера за преглед,то тогава ще ме е срам да си искам парите обратно,а още по-малко бих се нахванал да пускам такава тема,за да направя мръсно на някой колега.

Струва ми се,че темата вече се изчерпа :drunk ,не че има кой знае какъв казус във въпросната случка :drunk

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 19 май 2011 20:07

Golf6000 написа:мале, мале...... немога да повярвам, че може да прецакаш човек за 30-40-50лв.

с кво съм го прецакал че не схванах саше прецакване е когато продадеш на някого нещо развалено смешко :lol: scare и не ми са прай на патрон със твойта мизерна заплата не съм за 50 лева но не съм и маймуна дай ми го земи си го ай си кана :screwy

мойта мизерна заплата си я заработвам с ръцете, но постъпката ти не е мъжка и човешка!!!
Виж сега приятел, не съм те обиждал и няма смисъл да се дразниш!
Ако си пич и си точен ще си вземеш стоката и ще си му дадеш парите!

но това си е мое мнение, ти си прави каквото си знаеш

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Чет 19 май 2011 20:25

vanko_VW написа:
Golf6000 написа:мале, мале...... немога да повярвам, че може да прецакаш човек за 30-40-50лв.

мойта мизерна заплата си я заработвам с ръцете, но постъпката ти не е мъжка и човешка!!!
Виж сега приятел, не съм те обиждал и няма смисъл да се дразниш!
Ако си пич и си точен ще си вземеш стоката и ще си му дадеш парите!

но това си е мое мнение, ти си прави каквото си знаеш

Не не си го обидил,само дето се опитваш да го изкараш некъв просяк :не:

Не познавам момчето,но го подкрепям напълно и го съветвам никакви пари да не връща,постъпил си е много мъжки и така да си остане...и друг път когато попада на ревливи клиенти,да си прави предварителна уговорка някаква с тях,за да избегне случай като този с въпросния недоволен купувач :screwy
Независимо от оплакванията,аз не мисля че ако някога ми се наложи да купя нещо от Golf6000,бих се въздържал заради тази тема тук...въпреки многото упреци мисля,че пича е точен,но да не го бъркаме с Дядо Коледа все пак :lol:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 19 май 2011 20:30

emiltd написа:...

Golf6000 написа:

Ще стане без никъв проблем

това ли е мъжката постъпка?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Чет 19 май 2011 20:44

vanko_VW написа:
emiltd написа:...

Golf6000 написа:

Ще стане без никъв проблем

това ли е мъжката постъпка?

колегата е пропуснал това- че му казах да се допита и до специалист който разбира защото на мен ми казаха че става на сеат но все пак му казах да пита за всеки случай такаче недеи плю много scare

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Чет 19 май 2011 20:47

И двете страни са си прави . .така,че защо не се видите и да :drunk :drinking:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 19 май 2011 20:51

Само да споделя, че Golf6000 пуснал доклад, че темата е за ключ! :screwy mhihi mhihi mhihi

Щом си казал, че става за СЕАТ и си продал стоката, а тя не става, значи си подвел купувача. :idea: Защо не искаш да му върнеш парите, след като си го подвел? И защо си му казал, че става, като не знаеш дали става?!?

Аз от теб нито бих си купил нещо, нито бих ти продал!

И темата няма да я заключа. Нека се сетят и другите хора що за човек си.

освен това, ако случаят не се разреши. мод екипа ще обсъди опции за прикачане на специален ранк "измамнк" :idea:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 19 май 2011 20:56

Немога да разбера защо се карате :?
Колегата GOLF6000 когато му е продал даденият "Чейнджър" той е работил, и му го е пратил с опция да го пробва и ако не стане да го върне!?
Въпросният купувач не го е пробвал, защото не му са се давали 20 лева за оригиналните кабели за чейнджъра!
В такъв случай утиваш в някой магазин за аудио и плащаш и ти го слагат!
Ако вече самият чеинджър въобще не тръгне е друга бира!
Само не се карайте!
Аз не виждам вина в купувача, а голяма НАИВНОСТ в купувача!

ПРИМЕР: Купувам си от форума джанти 18-ки! с 4-ри болта! И пристигат при мен с опция да се види и пробват!
Обаче аз не съм ги пробвал на место (Поне едната джанта) и когато отивам да ги слагам в сервиз ми казват че няма да станат защото не влизат в калниците! Е кой е виновен, аз или продавача!

Замислете се, че не винаги е виновен другия, понякога трябва да търсим вината и в себе си! Това ни е лошото на Българите, че винаги търсим вината в другия а не в самите нас!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 19 май 2011 21:03

Абе тоя неграмотник е написал, че стават за сеат.

То е ясно, че пред Еконт е трудно да се монтират кабели и да се пробва чейнджър... :screwy

то ако така ставаше - кар аудио фирмите щяха да работят по светофарите :screwy :screwy

Като не знае дали става - да пише - "незнам", а той написал - става бе... mhihi

АмИ щом е подвел човека - защо не иска да му върне парите?

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 19 май 2011 21:04

От самото начало следя темата!Много интересен случай!Нищо измамно не виждам в действията на продавача!Човека му е казал да се допита до специялист!А това че става за Сеат,еми все на някой модел на Сеат ще стане,така че и в този случай го не е излъгал!Нека автора на темата да качи някоя снимчица на чейнджъра да го видим!Все на някой ще влезне в употреба!И да си снима неговия касетофон да видим на него какъв му трябва!Все ще се намери някакъв компромис и за двамата!Имам два чейнджъра,които не стават за моята кола и си търся друг!
П.П.Измамниците от горубляне( и не само от там ),като ти пробутат автомобил и в последствие той се скапе,ходите ли да го връщате!Гледаш,пробваш и ако ти хареса взимаш!Ако ли не си заминаваш!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”