Velko написа:mk2_Golf83 написа:карам си с 250км/ч и некъв ме заднима и ми показа среден пръст е*бати идиотите има по пътищата....
На 4-та нали?
Не ти пък на задна

Velko написа:mk2_Golf83 написа:карам си с 250км/ч и некъв ме заднима и ми показа среден пръст е*бати идиотите има по пътищата....
На 4-та нали?
bobocamaro написа:VENTOCL написа:Колешке колко оборота ти държи като тресе.
Ами зависи колко съм му заредила батериите, колега.
beckham89 написа:Какво е наказанието за каране в насрещното движение,и колата не е на мое име,сигурно собственика ще търсят макар камерата да беше се окозала срещу мен......![]()
![]()
![]()
![]()
kossel написа:Имам акт от София аз съм от София на 26 април кога да ида в КАТ да ме глобят като хората
los_tigros написа:Оптичен тунинг? Моля те напиши нещо от рода: "Mnoumakefituningaizatovasymsigonapisalnadjama"
znainainai написа:... затова имат назначен дежурен кардиолог при дилърите на всяка марка че като ти кажат цената и оня вади дефибрилатора да те вкара в ритъм. Иначе мое да излезеш със краката напред от представителството.
warsito_13 написа:Като е http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=mons ... gy+sticker на мене то където си го дал не ми пъкфа нищо ама ето тва ми пъква http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=mons ... gy+sticker и искам да попитам от къде да наме БГ саит да си поръчам и ако няма кака от тоя колко ще ми струва с доставката http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=mons ... gy+sticker
Bobi_S13 написа:взимаш си колата, отиваш в КАТ, бракуваш я, откарваш я в надийн и я размазват. Прибираш се у вас щастлив и си праиш прическа с лака за коса. Излизаш на улицата и почваш да бръмчиш покрай куката, като голф с ремус и с превишена скорост. Ша те погледа, погледа, па ша се засмее и ще те отимине.
rabotnika написа:човек без да ми се сърдиш ама ти буташ масло повече от колата си
godfadar написа:Дъртият ферман...
Дано не са ви скъсали ританките с тия ПРО-сти матури и да сте ги взели,та да почерпите по едва дърта водка горелка.Инак аз преди 3год. беше мисля пролет,по Коледа,през една слънчева нощ се качих,слизайки,на един орех,който беше ниско горе,да си набера ябълки от крушата за умствено развите,а на матурите под стрес и мощно надървен,но по умен от гуменка и макар с ограничено време за подготовка,понеже бяхме първи в боя 2008г.,успях като престижен точен корекомски часовник да се подготвя навреме и направо избих рибата,изкъртих мивките,дървената ламперия и ПВЦ дограмата,разцепих мрака и взех престижна оценка и по БЕЛ и по География.Евала,аферим,машала,ашколсун!Платненките ми изпушиха и за малко щях бос да си ходя.![]()
![]()
![]()
-> хедшот
muns61 написа:Да поспамя и аз малко!
Продай Астра - та и си купи Мареа. Да видиш как ще ти домъчнее за Астричката...
stangero написа:Koko95 написа:Ибизата е добра но почни да пишеш малко по грамотно че на моменти се чудя какво искаш да кажеш
толко си мога
muns61 написа:Gecatawe написа:Мисля следващата смяна да пробвам с REVANOL 10W40.
С рЕванол се чистят рани!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта