Здравейте колеги, в последно време не съм много активен, но бях твърде зает. Та влезе ми една муха да си купя още една кола, защото откак жена ми тръгна на работа след майчинските, Полото не мога да го видя

. Съвсем на "Прима Виста" се спрях на автомобил братовчед на любимата марка, а именно Сеат Леон 2002-04г. Много ми е симпатичен като външност, а и не е много масов автомобил, но все още не съм проучил почти нищо за него освен това което се вижда в Мобилето. Въпроса ми към Вас е имали според по-запознатите колеги предимства/недостатъци спрямо Голф 4 примерно, отзиви за ходова част, купе, държание на пътя и т.н. Двигателите доколкото знам трябва да са на VW, но кои са за предпочитане??? Все още се колебая между бензин с газов инжекцион и дизел - забелязах, че има 1.9 дизел с различна мощност, 1.6 и 1.8 бензин, но за сега само толкова/1.4 бензин 75 к.с. ми се струва твърде слабо за автомобил на 100.....и кусур х.км/. Ще се радвам на всякакви мнения стига да бъдат компетентни. Мисля да задам същия въпрос и във форума на Сеат