BKP 2.0 140 k проблемните мотори
- 90hp power
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблемните мотори BKP 2.0 140 k
спасението е да не си взимаш BKP 

E ако всичко по колата е ОК и ти хареса заради едни дюзи няма да е вземеш ли....
А и скоро ще има човек във Варна който ще ги прави.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
joro09 написа:E ако всичко по колата е ОК и ти хареса заради едни дюзи няма да е вземеш ли....
Е да: едни дюзи, по 1000лв бройката кво толкова..
- 90hp power
- Автомобил:
- Двигател:
да де за това става въпрос ако я зимаш чисто нова колата ок. но при положение че я взимаш 2-ра рака и знаеш че има вероятност да се счупи. но все пак изборът си е на даденият човек.просто мнение 

[/quote]
Е да: едни дюзи, по 1000лв бройката кво толкова..[/quote]
http://cgi.ebay.de/NEU-Einspritzduse-Au ... 43a695b848
http://cgi.ebay.de/NEU-Einspritzduse-Au ... 43a695b848
- kristiansuvandjiev
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: bkp
Кажете някакво решение ,а не кви пари са тез дет сме сменяли знаем за ко става на въпрос,неможе да тръгнеш някъде и да останеш на средата на пътя ,ако някой наистина знай нещо да сподели 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
joro09 написа:
http://cgi.ebay.de/NEU-Einspritzduse-Au ... 43a695b848[/quote]
А това не е дюза на бош а не на симес
имали и на симес или не ако цената е такава
си купувам една резерна .
Здравеѝте.
Пассат 2006г. 2.0Л 140к. BKP
Щте ви дам една много полезна информация:
Надявам се да ви свърши работа.
Преди няколко дни колата ми спря да работи докато си изпреварвах.Закархме я до гараж и се оказа проблем с Инжектора/починал/.След като започнах да звъня по дилърите на Фолксваген,ме изненадаха неприятно с цена от 580 паунда за 1броика инжектор.(забравих да добавя че живея в Англия затова говоря в паунди и мили.)Накрая като последна стъпка реших че трябва да се обадя и на самият Фолксваген.Обясних му на човека че имам проблем с инжекторите ,А тоѝ ме попита -- от каде знам? Казах му че пътната помощ ме е закачила на диагностиката и ми е казала .Пропуснах да кажа че колата вече е в друг гараж и е разфасована и чака само нов инжектор.(колата ми е в независим гараж понеже не ми се плащат 80 паунда на час на Фолксваген.) Човекът на телефона ми даде цена за броика (която не беше много различна от другите който имах до сега.)
Накрая започнах да мрънкам за отстъпка и че е много скъпо.Накара ме да затворя за да говорил с някои мениджър и каза че ще ми звънне по късно за да ми даде отговор /на моето мрънкане/.
След като ми се обади ме попита - На колко мили е колата?Съответно му казах на 120 000 мили. След това ми каза че Фолксваген ще ми поеме ремонта и ще ми е безплатно понеже за тези инжектори имало ПРОДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ .
И така за малко не припаднах на телефона.
Днес сутринта си взех колата от Фолксваген с 4 нови инжектора и нови кабели за инжекторите.Всичко това за без пари
.Във фолксваген ми обясниха че от тази година тези инжектори /Сименс-Пиезо/ са с удалжена заводска гаранциа във всички държави на Евро С. Америка и някой държави които не са в Евро С. понеже били проблемни и несполучливи.Надявам се в България да е по същият начин,все пак е в Е.С.
Успех на всички.
п.п.Ако сметнете че поста ми не е в правилният раздел го преместете.Извинете ме за това.
Пассат 2006г. 2.0Л 140к. BKP
Щте ви дам една много полезна информация:
Надявам се да ви свърши работа.

Преди няколко дни колата ми спря да работи докато си изпреварвах.Закархме я до гараж и се оказа проблем с Инжектора/починал/.След като започнах да звъня по дилърите на Фолксваген,ме изненадаха неприятно с цена от 580 паунда за 1броика инжектор.(забравих да добавя че живея в Англия затова говоря в паунди и мили.)Накрая като последна стъпка реших че трябва да се обадя и на самият Фолксваген.Обясних му на човека че имам проблем с инжекторите ,А тоѝ ме попита -- от каде знам? Казах му че пътната помощ ме е закачила на диагностиката и ми е казала .Пропуснах да кажа че колата вече е в друг гараж и е разфасована и чака само нов инжектор.(колата ми е в независим гараж понеже не ми се плащат 80 паунда на час на Фолксваген.) Човекът на телефона ми даде цена за броика (която не беше много различна от другите който имах до сега.)
Накрая започнах да мрънкам за отстъпка и че е много скъпо.Накара ме да затворя за да говорил с някои мениджър и каза че ще ми звънне по късно за да ми даде отговор /на моето мрънкане/.

Днес сутринта си взех колата от Фолксваген с 4 нови инжектора и нови кабели за инжекторите.Всичко това за без пари

Успех на всички.
п.п.Ако сметнете че поста ми не е в правилният раздел го преместете.Извинете ме за това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю n77n ,би ли дал линк към отдела ,с който се свърза.Смених вече една срещу 1300 лв-искам при следващата да имам алтернатива .
joro09 написа:Дали и при дилърите в БГ я има тази удължена гаранция?
Някой беше писал в ауди форума, че получаваш 4 дюзи на цената на 2. Това им е "офертата" на Порше май.
Но който е на зор може да се обади и да ги пита лично.
Както казах по-горе,незнам дали в БГ. ще важи това! Но би трябвало да важи според мен понеже сме в ЕС.
)
Аз разговарях с Официалният Дилър --VW Das Auto-UK-- /VW Parts Department//Отдел Части/.По телефона човека не ми даде много инфо,само ми каза че е безплатно понеже фолксваген има удължена гаранция за инжектори.След като отидох на место във Ф-н тогава ми обясни другите работи.Следователно се поинтерисувах какви други части са с удължена гаранция
,но така и не получих тази информаця.
Просто настояваите. Звучи невероятно,но аз вече спестих тази сметка
от £-2910-Паунда. 

Аз разговарях с Официалният Дилър --VW Das Auto-UK-- /VW Parts Department//Отдел Части/.По телефона човека не ми даде много инфо,само ми каза че е безплатно понеже фолксваген има удължена гаранция за инжектори.След като отидох на место във Ф-н тогава ми обясни другите работи.Следователно се поинтерисувах какви други части са с удължена гаранция

Просто настояваите. Звучи невероятно,но аз вече спестих тази сметка

-
- Автомобил:
- Двигател:
да, и в България се сменят безплатно.За потвърждение сменени 3бр.в VW В. Търново преди месец комплект с кабелите, заплатен само труда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
I_Binchev написа:да, и в България се сменят безплатно.За потвърждение сменени 3бр.в VW В. Търново преди месец комплект с кабелите, заплатен само труда.
Градски и твоят ли е BKP мотор, просто информативно питам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами мотора е 170те конски сили подменени са му и 4-те дюзи безплатно
Върни се в “Дизелови агрегати”