Да купувам ли при положение че пуши яко.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Ivaile
Автомобил: Touran
Двигател: BSE 2008

Re: Да купувам ли при положение че пуши яко.

Мнениеот Ivaile » Съб 21 май 2011 8:04

Просто сам си прецени - трябва ли ти наистина СИНХРО, и то точно ТОЗИ модел диференциал, от който и VW се отказаха? И то - 19-годишен автомобил? Често ли караш в планина при лоши метереологични условия? Или - само от кеф за среща с нещо по-различно, несъмнено и по-хубаво до преди 10-14 години....А иначе за мотора - той наистина е вече консуматив и ремонта му не е проблем, както някой вече бе писал, по-важно е купето!

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Вто 24 май 2011 12:28

ФСБ написа:къв е смисъла да купуваш кола, която тепърва да почваш да я правиш и то да я правиш сериозно... то с тва ще се убие целия кеф от новата покупка. Аз поне не бих купил кола, за която предварително знам че има голям проблем, бъди сигурен че за кола от 92 година ще изникнат още много скрити неща за правене и ще сълаляваш че си се хванал на хорото. По добре си намери друга такава, но читава макар и по-скъпа. Тва е мое мнение де.. :) успех

То си е до човек.Аз например,като я видях мойта и си я харесах въпреки,че беше ударена.После нищо друго не ми хареса, колкото и да обикалях,и си я взех-направих си сметката,смъкнах още малко от цената и така :Mr Green Fun Но при мен беше ламарина-виждаш я и знаеш-изправяне,китосване,боядисване mhihi човек като си е фен на В3 така е.Мисъта ми е,че виждаш точно определена кола и почваш да мислиш варианти да я върнш към живот-подобно на многото проекти в форума...

Потребителски аватар
Ivaile
Автомобил: Touran
Двигател: BSE 2008

Мнениеот Ivaile » Вто 24 май 2011 18:34

ligustrum :да:

Върни се в “Passat”