Bobby_ написа:няма ли накъде времена от квалификации?????? от тренировки????
сигурно има поне 20 разпечатки на таблото...... и файлове ама май няма кой да ги качи.....
краси1 написа:Браво , добре сте си прекарали !!! Успех и в неделния ден !!!
Дали аз не съм разбрал или никаде не е написано, че няма да се допускат други автомобили на мероприятието??? (въпроса ми е към организаторите не искам да превръщам темата в раздор)!!!
Поради редица остоятелства неможах да тръгна с любимата си кола VW голф 1 кабриолет за 7-я събор на VW в Калояново
За това тръгнах с любимото ми ауди . като се надявах че автомобилите са от една кръвна група и ще присъствам на събитието .
Тръгнах от "софето" рано рано посока Калояново , но ....
Останах много изненадан когато на входа ми казаха че трябва да си паркирам колата(аудито) извън огражденята на спецялен паркинк . Останах много изненадан защото
си мислех че ауди и VW вървят ръка за ръка .Освен това искахме и да нощуваме на палатки,надявайки се в предназначената зона за палатки от форума .(надявайки се да сме сред останалите палаткуващи).Бях с друг фен на VW който също се изненада, спогледахме се и след кратко осъждане обърнахме колата и си тръгнахме към "софето"![]()
Карайки леко леко из Пловдивските улици се сетих за един съфорумец от Пазарджик
който монтира темпомати или авто пилот . Реших така и така съм тук дай поне тази работа да свърша . След като го открих той също остана много изненадан за случилото мисе , тъй ккато до сега не се е било случвало подобно нещо .
Нищо де поне се прибрах с постоянна скорост благодарение на темпомата монтиран от колегата .
Поздрави на всички с най добри чувства !!!
GREEN_lADY написа:дооообре беше
GREEN_lADY написа:дооообре беше
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта