Здравейте колеги!
Кажете място в София дето да слагат евросонди и да е възможно най-евтино.
Евросонда
- Golf_Lozenec
- Автомобил: Vw Transporter T2b 1979г
- Двигател: 1641cc Aircooled [AS]
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Евросонда
А защо искаш да сменяш?
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Може да няма и сега се говори , че искат да ги правят задължителни.
- Golf_Lozenec
- Автомобил: Vw Transporter T2b 1979г
- Двигател: 1641cc Aircooled [AS]
Те ги направиха задължителни 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако търсиш цена = турска! Ако искаш нещо добро (така или иначе даваш пари) вземи си сложи БРЦ, Томасето и др. изпитани марки за да нямаш после ядове и да няма
Иначе мисля, че във всеки сервиз вече монтират Евросонди (или поне би трябвало)! Отиваш питаш, харесваш цена и марка и слагаш 

viewtopic.php?f=13&t=266732
обади се на телефоните утре ако искаш да разбереш цените на сондите или направо ела когато можеш от 8 до 18
обади се на телефоните утре ако искаш да разбереш цените на сондите или направо ела когато можеш от 8 до 18
-
- Автомобил:
- Двигател:
слагайте италянски..турските кога сработят,кога не,по-добре карайте със стара сонда италянска отколкото евросонда турска.
еми имат ел.клапан ,който сприра подаването на газ още от бутилката ,когато не му се подава напрежение,тоест когато двигателян не работи.при авария уж е по-сигурно,а и като не караш колата нямаш налягане по тръбите клпаните и тн,тоест дори при неизправна система като цяло,по-малък шанс за неволно изтичане на газ и тн.
еми имат ел.клапан ,който сприра подаването на газ още от бутилката ,когато не му се подава напрежение,тоест когато двигателян не работи.при авария уж е по-сигурно,а и като не караш колата нямаш налягане по тръбите клпаните и тн,тоест дори при неизправна система като цяло,по-малък шанс за неволно изтичане на газ и тн.
Можеш ли да кажеш ориентировъчна цена за тази Италиянска евросонда?
Понеже виждам че не са от днес, как мога да разбера дали бутилката ми не е снабдена вече с такава? По какво се познават евросондите? Бутилката ми е Lovatto 25 литра цилиндрична.
Понеже виждам че не са от днес, как мога да разбера дали бутилката ми не е снабдена вече с такава? По какво се познават евросондите? Бутилката ми е Lovatto 25 литра цилиндрична.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сложих наскоро ловато мисля че беше 115 или 118...турските са на половина почти и сонди и изпарители,но поне за сондата не се лъжи.Турски изпарител ако тръгне ще върви нали,но там поне не ти е свързано пряко със сигурността.Ако си слагал сондата преди години,99% не е евросонда.Най-лесно виж дали ти отива едно кабелче към бутилката.То е за клапана.Също и в паспорта на уредбата трябва да ти пише какво ти е монтирано.Разбира се ако документацията ти е наред
http://media.snimka.bg/7464/021182992-big.jpg e това е турска сонда.Това синьото се връзва тока на клапана.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:Аз сложих наскоро ловато мисля че беше 115 или 118...турските са на половина почти и сонди и изпарители,но поне за сондата не се лъжи.Турски изпарител ако тръгне ще върви нали,но там поне не ти е свързано пряко със сигурността.Ако си слагал сондата преди години,99% не е евросонда.Най-лесно виж дали ти отива едно кабелче към бутилката.То е за клапана.Също и в паспорта на уредбата трябва да ти пише какво ти е монтирано.Разбира се ако документацията ти е наредhttp://media.snimka.bg/7464/021182992-big.jpg e това е турска сонда.Това синьото се връзва тока на клапана.
Ако това е магазинската цена, и твоята е турска. Нищо, че пише Ловато.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моята си е наред ако не се лъжа.Според теб колко трябва да е
?Тая сника я намерих в нета не е моята сонда това.Моята си е ловато поне така си мисля.Тая е мимгаз.Обикновена сонда италянска е към 70,турска към 45,евросонда италянска 110-120,турска около 60.По магазините са толкова,не на едно място съм гледал,за други цени не знам
?Тая сника я намерих в нета не е моята сонда това.Моята си е ловато поне така си мисля.Тая е мимгаз.Обикновена сонда италянска е към 70,турска към 45,евросонда италянска 110-120,турска около 60.По магазините са толкова,не на едно място съм гледал,за други цени не знам

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Не се лъжете с тези турски сонди, не си заслужава и пет лева да плати човек за нещо което не гарантира никаква безопасност, с менте сонда бутилката се превръща в бомба, с италианските всичко е точно, защитните клапани са калибрирани прецизно и сработват при точните налагания, материалите са качествени, не дават никакви дефекти,абе струват си всеки лев от цената.
Освен това по закон отдавна са абсолютно задължителни, вече почти никъде неможе да се узакони АГУ без такава сонда, освен това трябва сондата да е сертифицирана, турските нямат никакви сертификати, единствено италианските имат сертификати и отговарят на изискванията.
Освен това по закон отдавна са абсолютно задължителни, вече почти никъде неможе да се узакони АГУ без такава сонда, освен това трябва сондата да е сертифицирана, турските нямат никакви сертификати, единствено италианските имат сертификати и отговарят на изискванията.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен
Само не разбрах защо muns61 мисли,че моята ловато е правена в турция защото струва ~120лв 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Защото имам отношения с една от фирмите, дето ги внася...
Върни се в “Автогазови уредби”