Искам мнение
Искам мнение
Колеги понеже не разбирам дайте мнение на тема музика за колата аз съм рещил така да закарам колата в фирма ТОЯГА да дам 500 - 600 лв и да ми я направят както трябва вие на какво мнение сте ?
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
Re: Искам мнение
ми за тия пари и ти можеш да си я направиш. вярно че те ги разбират работите ама с малко усилие и ти можеш да направиш
. според мен тва е загуба на пари 

- venelintomov
- Автомобил: VW Passat 3B
- Двигател:
Shanovec написа:ми за тия пари и ти можеш да си я направиш. вярно че те ги разбират работите ама с малко усилие и ти можеш да направиш. според мен тва е загуба на пари

За тия пари,едва ли ще направят нещо което ти не можеш да си направиш!
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
toto91 написа:Колеги понеже не разбирам дайте мнение на тема музика за колата аз съм рещил така да закарам колата в фирма ТОЯГА да дам 500 - 600 лв и да ми я направят както трябва вие на какво мнение сте ?
За тези пари само компонентите ще си купиш!
Смятай още поне минимум 250лв. за работа и сложи чертата!
Избере си някой хубав плеър, предна линия задължително компонентна, задна линия, и ако искаш повече ефекти и газария, някое басче и един усилвател!
Последна промяна от pomeoo на Пон 23 май 2011 13:52, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Мани ама колегата е с 2-ка и в предните врати ако изобщо ома джобове са за 13ки. Има файда да идеш при някой (ако не можеш да се справиш сам) да си направиш отливки и да сложиш 16,5cm във вратите.
Иначе при добро желание 500-600лв ще стигнат за средна хубост плеър, предна линия и едно малко усилвателче за нея.
Иначе при добро желание 500-600лв ще стигнат за средна хубост плеър, предна линия и едно малко усилвателче за нея.
аз лесно ще си купя компонентите но не съм сигурен че ще се справя и ще ги свържа правелно а и понеже колата не е много добре на тема кори мисля да не слагам колони в вратите
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
ся няма ништо сложно , ша са спраиш
, 500-600 лв са додсатачки за добра музика е естествено ако не си решил да ходиш по състизания, даи поиче инфо за тия кори закво да не стават , ще ги смениш ( бе вии хора луди ли сте 1000 лв за музика
)

братле корите на вратите са ми много зле нямам нито една здрава щипка и едвам се крепат а и аз на тях имам колони и не ме кефи как звучът
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
еми знимаш здарави кори със сщипки , купуваш фланци и с малко въображение ги преработваш и поставящ във тях 6.5 инча паинерки
еи каде малко материал viewtopic.php?f=11&t=180336 (като идея мога да ти дам , джобове от голф 3 , само трябва да ги монтираш
)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”