Здравейте колеги,
имам Golf mk3 97, AEX, колата ми стоя в гаража повече от 6 месеца и сега като я вкарах отново в движение усещам, че возията е и малко по тромава, като я запаля на първите няколко завоя се усеща съвсем леко съпротивление, което преди го нямаше и също така просто при сравнение с преди колата ми се струва по тромава като цяло? Дали е необходимо според вас да сменям нещо или да я покарам седмица/две първо?
Маслото на двигателя е сменяно преди 1500~ км, на скоростната кутия също.
Колата е в мен от 10 000 км, не съм сменял течноста на хидравликата, на колко км сменя също така ме интересува, тъй като мисля, че проблема може да е от това?
Тромаво каране?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тромаво каране?
Моята като я изкарах от автосалона ,такава пушилка изкара ,че си викам ,набутах се яко!Колата не беше карана дълго време също като твоята.Слвд като я покарах всичко си доиде на място.Сипи и ново гориво.Бензинът е станал на л...а.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тромаво каране?
да не ти задържат спирачните апарати?
за първото каране на деня,направи 1-2 км без особена употреба на спирачките и после пипни дисковете дали са загряти, ако значи ти задържа някой апарат
доскоро имах една двойка гти и не бях я карал от 9 месеца, а бензина в нея беше сигурно на повече от година,.....запали си нормално и си вървеше нормално
пп:за това време докато не си я карал колата ръчната била ли е дръпната?
за първото каране на деня,направи 1-2 км без особена употреба на спирачките и после пипни дисковете дали са загряти, ако значи ти задържа някой апарат
доскоро имах една двойка гти и не бях я карал от 9 месеца, а бензина в нея беше сигурно на повече от година,.....запали си нормално и си вървеше нормално
пп:за това време докато не си я карал колата ръчната била ли е дръпната?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”