Проблем с ел.инсталацията

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
slavi77_bs
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ел.инсталацията

Мнениеот slavi77_bs » Вто 24 май 2011 14:56

Колеги помагайте,светят ми постоянно левия мигач,малкия ляв мигач до вратата и задния ляв.На таблото левия мигач стой светнат постоянно.Изкарах всички куплунзи и крушки,свалих релето в авариините светлини,разкачих куплунга на лосчето за мигачи на волана и пак свети всичко.Като включа авариини ми светва и десния на таблото постоянно без да се чува прицъкване,а иначе в дясно всичко си работи.Махах предпазители един по един пак нищо.Дайте съвет какво може да е? Долу до предпазителите има ли други релета за мигачите и ако може да кажете кой номера са.Пасат 1,9ТДИ 110к.с 1997г АФН-Благодаря Ви

tdi90 turbo
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ел.инсталацията

Мнениеот tdi90 turbo » Вто 24 май 2011 14:57

имаш ли аларма

slavi77_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi77_bs » Вто 24 май 2011 15:02

Оппссс забравих да спомена,че имам аларма но и нея разкачих и пак нямаше промяна.Странното е,че снощи задна лява врата не беше хубаво затворена,но затворих колата с алармата,сутринта бутнах лека вратата да се затвори.Не знам дали има нещо общо ама приемам всякакви мнения,че ми писна да разкачам акумулатора всеки път

tdi90 turbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tdi90 turbo » Вто 24 май 2011 15:07

а фабрична аларма имаш ли,значи под мокета в краката ти има един ел.блок махни мокета и виж да не е мокър,ако не е аз мисля че ще е в алармата ,и ако наистина си извадил бутонът за аварийните щот в него е релето ма мигачите,предполагам че знаеш

slavi77_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi77_bs » Вто 24 май 2011 15:10

За фабрична аларма не съм сигурен дали имам,релето в аварииния бутон го изкарах от куплунга беше с 7 краченца,но промяна нямаше

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Вто 24 май 2011 15:16

Буксите на лоста са от другата страна на волана а не под него(поне така си мисля).Имах подобен случаи разкачихме всичко а мигача свети и докато се чудим какво става снопа с кабели в двиг.отсек взе да дими -там бяха залепнали няколко жици.На алармата буксата ли извади за проба?

slavi77_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi77_bs » Вто 24 май 2011 15:44

Е как от другата страна ще е буксата на лоста,аз свалих горния капак на волана и се вижда на лоста един голям куплунг.Сега слязох пак мокета е сух разкачих пак алармата,махнах и предпазителя и всички куплунзи,пак махнах релето в аварииния стоп ама на арматурното табло левия мигач продължава да свети постоянно,махнал съм всички крушки от ляво,вече не знам къде да търся

slavi77_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi77_bs » Пет 29 юли 2011 15:04

Проблема беше в комфорт модула,беше залепнало релето,прекъснах един кабел и всичко си беше наред,но от тогава не мога да се вържа с ВАГ-а,вече втори кабел не тръгва,възможно ли е проблема да идва от прекъсването на това кабелче?

Върни се в “Дизелови агрегати”